Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zakupy na telefon |
widzialam takie ogloszenie"zakupy na telefon" na jednym ze slupow ale nie bylo numeru telefonu chetnie bym skorzystala czy ktos robi sobie jaja??? powstaje cos takiego w lomzy??? wiecie cos o tym??? bedzie super mam dosyc dzwigania siatek.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zakupy na telefon |
wsiowym to wszystko palcem nalezy pokazac....................
|
|
to pewnie tak jak taxi funkcjonuje ze przywoza zakupy do domu...
|
|
szczebiotka o co ci biega???
|
|
jacy to wszyscy wygodni chcą być! w głowie się hrabiostwu poprzewracało!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
ale taxi bierze chyba drogo a wiadomo ze kazdy wolalby taniej nie wiecie nic o takiej firmie??? jesli ktos wie to prosze o namiary ale czy jest sens w lomzy cos takiego robic??? w duzych miastach to wiem ze cos takiego funkcjonuje, ale u nas? chociaz oprocz mnie moje kolezanki tez chcialyby takiego wyreczenia.
|
|
paula11 jesteś hrabina? dlaczego chcesz , żeby ktoś nosił za ciebie zakupy? może jeszcze garderobiana by się przydała , praczka . prasowaczka , kucharka!!!!!!!!!!!!!!!! no i kierowca dla jaśnie pani!!!!!!!!!!!!
|
|
Zdecydowanie nie jestem zadna hrabinią jasnie pan(i) jesli ktos na tym zarabia to ja chetnie skorzystam, duzo pracuje i nie mam czasu stac w kolejkach a tak dzwonisz i masz a co najwazniejsze masz wiecej czasu dla siebie i nie masz garba od dzwigania to je fajna rzecz
|
|
no tak to jest fajne!
|
|
Autor: alibaba2010 (---.debica228.tnp.pl) Data: 15-08-10 16:47 paula11 jesteś hrabina? dlaczego chcesz , żeby ktoś nosił za ciebie zakupy? może jeszcze garderobiana by się przydała , praczka . prasowaczka , kucharka!!!!!!!!!!!!!!!! no i kierowca dla jaśnie pani!!!!!!!!!!!! A co Cię to obchodzi? Ma kasę i chce płacić, to zawsze znajdzie się ktoś, kto jej pod drzwi zakupy przyniesie. A Ciebie to tak boli, bo sama musisz 10 siatek zakupów targać i zazdrościsz innym?
|
|
a ciebie co to obchodzi? chcesz za chłopca na posyłki u pauli robić? to już waruj przy drzwiach i czekaj na rozkaz!
|
|
alibaba2010 a czy ty przypadkiem niemasz czterdziestu rozbojnikow? sory ale czy z toba w porzadku?? zajrzyj do netu i dowiedz sie wiecej o takich firmach moze oswiecisz sie wiecej i nie bedziesz sie dreczyl myslami ze chce kogos wykorzystywac a obsluge jak widac kompa znasz wiec to juz cos dasz sobie rade wpisz w google zakupy na telefon praca jak kazda inna powodzenia i nie drecz sie wiecej, prosze
|
|
ja nie mam problemów! to ty masz problem sama z sobą! sama nie potrafisz się obsłużyć , i to ty masz problem!
|
|
masz dziewczyne??? jesli tak to niech ci wyssie jad z twoich ust!!! bo przezyc nie mozesz aby komus nie dosrac!! pan Bog mowi ze aby byc zrozumialym przez drugiego czlowieka musisz mowic jego jezykiem, wiec to czynie, na codzien tak sie nie wyrazam!!! jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia w tej sprawie daruj sobie, prosze, szkoda twojej farby na literki i od pisania dorobisz sie odciskow spij spokojnie dobranoc jezeli pojawia sie nastepne twoje posty nie oczekuj ode mnie jakiejkolwiek reakcji cokolwiek napiszesz niech wraca do ciebie
|
|
to bylo do alibaby2010!!!!
|
|
Autor: alibaba2010 (---.debica228.tnp.pl) widzę, że jesteś zgorzkniałą starą krową, która jest na głodzie seksualnym :) i wyżywa się na forum obrażając wszystkich wokół. Idź poproś męża, może Cię zaspokoi i będziesz z większą kulturą na forum pisać. Nie pozdrawiam.
|
|
ludzie idźcie spać i już się nie kłóćcie Paula11 jutro będę w Kauflandzie, jeśli jesteś atrakcyjna kobietą zostaw swoja listę zakupów ZAMYKAM TEMAT
|
|
Nie widzę w tym nic złego.Interes jak każdy inny, przynajmniej, nie jest to okradanie podatników. Jeżeli istnieją firmy kurierskie, które dostarczają pod drzwi, artykuły zamówione przez internet, to nie rozumiem, dlaczegóż ja nie miałbym robić tego na telefon. W kilkudziesięcio-tysięcznym mieście, jakim jest Łomża, będąc rzetelnym i solidnym, na pewno zyskałbym niemałe grono klijentów. Żyj i daj żyć innym. NIestety, nie mam możliwości. Chyba jedynie, jako dyspozytor, odbierający i przekazujący zlecenia kurierowi. Alibaba wspomniał/a o garderobianie. Dlaczego nie? Bardzo chętnie służyłbym pomocą przy ubieraniu, a jeszcze chętniej przy rozbieraniu klijentek. Oczywiście gratis, aby mi nie przypięto łaty-męskiej k*rwy. Pod warunkiem że, wiek i wagę, pozostawiłbym własnemu wyborowi. Wiem jak irytującym dla niektórych kobiet, może być naciąganie i wygładzanie rajstop. I tu chętnie służyłbym pomocą, szczególnie przy wygładzaniu. To tak półżartem, ale tylko-pół. pozdro < wieczne im odpoczywanie >
|
|
dziekuje za odzew wszystkim ale niestety nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie, a moze jednak??
|
|
do tego bez nazwy! ty zgorzkniały stary frustracie! a ty kogo zaspokajasz? może jeseś chłopcem na usługi dla takich jaśniepanienek jak paula? kto to wie kto kim tu jest?
|
|
mmmmmmmmmmmmm o tym marzylam, ale nie wiem czy dostawca zarobi na tym kase, ludzie lubia oszczedzac:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |