Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginela kotka. |
Witam. W czwartek w okolicach Ks. Anny / Rycerskiej zaginela szara 4-miesieczna kotka. Kotka jest koloru szarego z czarnymi pasami na grzbiecie, jest zadbana, nie duza. Kazda informacja moze sie przydac. Pozdrawiam !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginela kotka. |
kur wa!!!!!! mac!!!! nie!!!!! widzialam!!!!!
|
|
Abecadlo jezeli to twoja kotka -gamoniu, przyglupku, niedorajdo , cwelu, TO ja pilnuj!!!!!!!! a jezeli ona nie jest twoja! tos skonczony glupek i tak bo za darmo dajesz !!!!!!!!!!!!!!!ogloszenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
zeby cie swieta ziemia nie nosila, frajer!skonczony frajer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nastepny w czynie spolecznym!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
malo jeszcze tego.....moze jej kazdy slad bedziesz calowal ???co??!!!!!!!! koniec, koniec, kotka przepadla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na wieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a moze poszla myszy polowac, a ty sie przyglupku uganiasz?
|
|
Widziałem wczoraj przy Centrum Katolickim. Nie wiem czy to akurat ten kotek. Wyglądał jak taki typowy "tygrysek". Jednak nie sądzę, że tam siedzi i czeka ;)
|
|
same zjeby w tej lomzy, kur wa kotki szukaja!!!!!!!! i taim delikatnym glosem, Abecadlo to dziewka i swinia!!!!!!!!!!!!!!i *********, to moje zdanie i wypowiadam je otwarcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
zastanawiam sie do jakich celow ci ta kotka sluzy???????????a moze to Twoj wierny przyjaciel???????????????????? od kiedy to kotki sa przyjaciolmi????????????? o psach tak mowia, ale o kotach??? bys ja chcial poglaskac????????? zboczeniec i tyle!
|
|
nastepnym razem bedziesz przyniej warowac, jak pies!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Boże, ta szczebiotka jest ********!! Mi też zaginęła kiedyś kotka, i było mi bardzo przykro !!! Opanuj się dzieciaku co piszesz! Niestety ja nie widziałam takiej kotki.
|
|
jezeli to ta???? to podobna to kota... swoja droga, to wielki psotnik, ale to nie ta kotka....
|
|
No nic, nie o taka pomoc chodzilo ;) Milego zycia w internecie zycze szczebiotce. Tym czasem prosze o usuniecie tematu.
|
|
Widzialam jakąś małą kotkę na przeciwko centrum katolickiego pod samochodem przez cały dzien siedziała wczoraj.
|
|
jestem ciagle pod wrazeniem, tego psotnika!!!
|
|
ANI KPINY ANI UBLIZANIE MILOSNIKOW NIC NIE POMOGA!!!!!!!!!!!cholera nie wykastrowana i poszlaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
|
|
był już taki temat! mówiłam , spytajcie się szczebioty!
|
|
Autor: Abecadlo (---.elomza.pl) Data: 15-08-10 00:53 No nic, nie o taka pomoc chodzilo ;) Milego zycia w internecie zycze szczebiotce. Tym czasem prosze o usuniecie tematu. miales racje a kto go zalozyl??????????????????????????????
|
|
no to czyja ta kotka do cholery, i kto dal to dupne ogloszenie???????????????????
|
|
nie ma kotka, nie ma du py , nie ma nic
|
|
jest beznadziejna szczebiota , co się okropnie nudzi? masz męża , czy jesteś samotna ,że cały czas tu piszesz?
|
|
a co kotek ci sie nie podoba????????????????
|
|
dzień dobry szczebiotka.co ty wyprawiasz , jakich słów używasz. ty masz dziecko w szkole katolickiej przecież bo sama o tym powiedziałaś a tu taki przykład. jak się twoje dziecko dowie co ty wypisujesz to chyba padnie z wrażenia. wyrodna matka . wstyd
|
|
zostaw moja corke w spokoju!
|
|
do twojej córki nic nie mam ale ty zostaw to forum w spokoju albo zacznij pisać jak przystało na cywilizowanego człowieka. twoje posty mimo woli czytają też młodzi ludzie w wieku twojej córki i jaki ty im przykład dajesz. wstyd. nikt cie już nie chce na ty forum. precz.
|
|
precz maro nieczysta! powiedz to sobie sam!
|
|
a po co te nerwy. naucz sie kultury albo wynocha z tego forum. pierwotniak. oszczędz młodych ludzi. wynocha. oszust rodzinny , swoje dziecko nianczy a cudze gorszy. CHAMSTWO. WON DIABLE Z TEGO FORUM.
|
|
pocaluj sie w trabeczke
|
|
pierwotniak
|
|
no już troszeczkę lepiej ze słowami tylko po co ta trąbeczka. nie wygłupiaj się bo i tak już straciłaś wszystko na tym forum. wszyscy cię traktują jak ostatnią. po co ci to. wróć do normalności a zobaczysz że ludzie będą cię traktować normalnie a nie jak szmatę..pozdrawiam. wieżę w człowieka i w ciebie też.
|
|
minister spojrz mi prosto w twarz i powtorz to samo jeszcze raz!!!! nia zartuje, jestes ostatnim gamoniem jakiego znam
|
|
o jak pieknie , już nie używasz wulgaryzmów , nauka nie idzie w las. gamoń w twoim języku to brzmi dumnie , jestem bardzo zadowolony , jeszcze kilka lekcji i będzie OK.. W KOŃCU DZIECI ODPOCZNĄ NA TYM FORUM A TO I NALEŻY SIĘ TWOJEJ CÓRCE BO NIE WIESZ CZY ONA TEGO NIE CZYTA.
|
|
tak ministerku kochanie moje mojej coreczce - jak narazie jets bardzo dobrze
|
|
widzialam ta kotke pod samochod wchodzila przy centrum katolickim ciagle tam siedzi od paru dni nieiwem jak teraz
|
|
autorzy takich tematów z reguły szukają tu pomocy a potem nie odezwą się ani słowem, czy się znalazło, czy nie. totalna olewka. a niektórzy czytający również martwią się odrobinę o te zwierzaki.
|
|
i co znalazł się klacur ? bo widziałem coś takiego na ks anny
|
|
Tak kotka sie znalazla, w sumie przez przypadek. Nie odpisywalem, ze wzgledu na jakze przyjemna szczebiotke :) Dziekuje wszystkim normalnym, za jakie kolwiek informacje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |