Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hej wiecie moze jak zalozyc konto na facebook? czy zeby zalozyc konto szkoly to trzeba jakos zaznaczac to?czy normalnie jako zwykle konto zalozyc?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Facebook |
o zal
|
|
o zal
|
|
nie rób nk z fb poza tym fb nie ma opcji gdzie możesz zaznaczyć ze zakładasz konto szkoły czy klasy Facebook nie jest naszą klasą ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
nie robie nk z facebooka dlatego pytam czy wogole mozna zrobic cos takiego
|
|
teoretycznie nie można na fb możesz założyć własny profil, możesz tez dołączyć do jakiejś grupy, np osób lubiących kawę, czy jakiegoś aktora itp ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
teoretycznie nie, praktycznie tak
|
|
debilizm wtórny fachowo sie określa takie przypadki
|
|
no niestety dla niektórych liczy się tylko liczba znajomych tak jak ostatnio da się to zauważyć na nk :/ i na fb zapewne chcą tak samo mieć ... oby sie nie udało ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
normalnie, siadasz do komputera i zakładasz konto.
|
|
W sumie samo korzystanie z takich social mediów jak Facebook nie jest niczym trudnym i ja również chcę jeszcze powiedzieć, że warto jest wiedzieć jakie to grafiki są tymi właściwymi gdy chodzi o rozmiary. Na pewno bardzo dobrze o tym napisano w https://taniabonament.pl/grafiki-na-facebooku-jak-dobrac-odpowiednie-wymiary/ więc zalecam każdemu zapoznanie się z tym materiałem.
|
|
Witam, mam tutaj problem. Straciłem dostęp do swojego konta na Facebooku. Zapomniałem hasła i nie mogę go odzyskać. Próbowałem różnych opcji, ale nic nie działa. Czy ktoś może mi powiedzieć jak mogę zalogować się na swoją stronę bez hasła?
|
|
Któregoś dnia zapomniałem też hasła do Facebooka i nie mogłem go odzyskać, ponieważ nie miałem już dostępu do mojego starego adresu e-mail. Na początku wpadłam w panikę i próbowałam wszystkich standardowych metod, ale bezskutecznie. Polecono mi jedną stronę i <a href=\"https://www.planningproapp.com/pl/hack-facebook-account-without-changing-password/\">here</a> znalazłem instrukcje jak zmienić hasło i powiązać nowy adres e-mail z kontem, оraz jak zachować dostęp do zapasowych adresów e-mail i numerów telefonów, aby uniknąć podobnych problemów w przyszłości.Xsow napisał(a): > Witam, mam tutaj problem. Straciłem dostęp do swojego konta > na Facebooku. Zapomniałem hasła i nie mogę go odzyskać. > Próbowałem różnych opcji, ale nic nie działa. Czy ktoś > może mi powiedzieć jak mogę zalogować się na swoją > stronę bez hasła?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |