sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
inwestycja

witam, mam pytanie. W co wg was najlepiej zainwestować w łomży?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: inwestycja

Zależy o jakim biznesie mówisz, mały czy duży :)

na początek coś małego żeby troche sie dorobić a później z upływem czasu powoli sie rozwijać

Kebab.
Tak na poważnie?Nikt Tobie zdrowego biznesu nie podpowie.Sam musisz pomyśleć.

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

nie wiem na czym mógłbyś zrobić dobry biznes ale wiem co z miła chęcią zobaczyłabym w Łomży.... jakąś kawiarnię przy starym rynku, ogólnie jakiś lokal gdzie można pójść posiedzieć (nie koniecznie bar z piwem) może jakaś mała restauracyjka, coś dzięki czemu na stary rynek przychodziłoby więcej osób.... ale to ja bym tego chciała, nie wiem jak Ty i inni mieszkańcy tego miasta. Pewnie ile osób tyle potrzeb

Ten bar co jest na rogu pod filarami jest za słaby. Powinien być tam jakiś porządny lokal stoliczki wystawione pod filarami jakoś to zorganizowane tak jak np. w Olsztynie na starówce. Coś co by przyciągało nie tylko mieszkańców ale i turystów jakaś regionalna kuchnia plus jakieś inne specjały.

wielkomiastowe specjaly Wam sie marza a to zwykla prowincja
tu malo ktory interes wypala

zainwestuj w maszyny
to jest pewne zrodlo dochodu

dokladnie. kawiarnie, resauracje. W Łomży mamy tylko kebabów od groma, ogródków piwnych, jedną lodziarnie na starym rynku (w ktorej wielu nie usiadzie ) no i 'budki' z lodami. To stanowczo za mało. Chciałabym w przyszlości móc zainwestować w tą stronę Łomży, ale póki co cieszę się, że ktoś ma chęć do interesu w naszym miescie. Tak czy siak, ludzie tworzą miasto. Jesli bedą o nim mówić 'zwykla prowincja' i 'miasto kebabów', zamiast w nie inwestować. to wlasnie taka Łomża będzie. Co do pomysłów to jeszcze coś w rodzaju księgarni-biblioteki połączonej z kawiarnią z dużym duuużym klimatem, ale cóż, oplacalny interes to by nie był, moze kiedyś, ale teraz kasy na tym nie zrobisz. Hm, co jeszcze? miejsca róznego rodzaju, rózne menu i rozne atrakcje, ale przede wszystkim estetyczne i zapewniające mozliwość spotkań ze znajomymi, rodziną :)

posiedziec to mozna w domu nikt nic nie otworzy jak ludzie tylko beda siedziec na wychodne trzeba miec sos a wieksosc nie ma i w tym problem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org