Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bolek |
oglądaliście interwencje z udziałem Bolka który zaśmieca życie sąsiadom w Piątnicy ? Wójt sanepid są bezradni nie mogą pomóc biednym mieszkańcom Czy znacie tego Bolka? koziol0
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bolek |
co tam się dzieje to masakra i nikt nic nie może zrobić. podobno zbiera materiał na budowę domu ;)
|
|
Posiada mieszkanie w bloku przy Stacha Konwy,taki sam syf.
|
|
Nie ma zadnego mieszkania!!haha:D dobre:) ja mieszkam niedaleko!! on wszystko zwozi na swoim rowerku:) lozka kanapy pustaki krzesla wielkie kamienie:) Chory czlowiek!! Wszystko wali juz sie na chodnik i na ulice:)
|
|
a władza jest bezsilna koziol0
|
|
Mieszkanie w Łomży ma na 100% Prawie wszystko przywiózł na rowerze. Zdarzyło się nawet że wiózł rowerem wanne i dwa fotele. Większe transporty np. cegieł z gruzowiska przywoził zamówionym Jelczem z przyczepą. Władza jest bezsilna. Jak zwykle. Ale u "tej władzy" czyli wójta nawet przy domu jest bałagan. Fakt mnieszy niż u Bolka. W interwencji wójt też nie wypadł za dobrze...
|
|
Bolus ma poprostu talent zazwyczaj pracuje w nocy a ten jego rowerek to musi byc bardzo wytrzymaly raz na nim przewozil 8 workow smieci i do tego wersalke powinien sie zglosic do programu telewizyjnego ,,Mam talent''
|
|
http://interwencja.interia.pl/archiwum/news?inf=1516450
|
|
Tu bardziej potrzebny jest lekarz niż śmieciarki. Kiedyś o takich ludziach był program chyba na BBC. Tylko że tam zabrano ich na leczenie,a mieszkaniem zajęły się odpowiednie służby. Najpierw to wszystko wywieźli a następnie przeprowadzono dezynsekcję, deratyzację i dezynfekcję. Nie znam nazwy jednostki chorobowej,ale to choroba o podłożu psychicznym.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |