Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pytanie o glazurnika- wykonczenie lazienki |
Witam :) Mam prośbę, jeśli ktoś zna dobrego glazurnika, godnego polecenia, który zrobi łazienkę od A do Z. Proszę podać namiary. Może ktoś robił niedawno łazienkę i orientuje się jakie są ceny za zrobienie łazienki ok. 4 m kw w bloku? Dziękuję za pomoc, za głupie komentarze też :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pytanie o glazurnika- wykonczenie lazienki |
Witam, Z tego co się orientuje to jakieś 2 500zł za taką łazienkę.
|
|
tak jak odpowiedz wyzej 2500-3000zl ale napewno w ogloszeniach znajdziesz fachowców co ci powiedzą 1000zl a efekt na koniec wiadomo...
|
|
http://www.tomatex.pl/ POLECAM!!!!
|
|
moja łazienka w bloku 3 lata temu 800zł. I nie narzekam na wykonanie. Niestety nie mam już wizytówki tego pana
|
|
Dokładnie ceny wahają się od 2500 do 3000 zł. Najlepiej remont odłóż na zimę to będzie taniej :D
|
|
698 - 296 - 423 ale też proponuję remont odłożyc na zimę Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
Znam dobrego fachowca, robota wykonana bez żadnej lipy, gwarantowane. Chcesz namiar?
|
|
znam świetnego fachowca ale pracuje po fajrantach także jak ci pasuje to mogę dać namiar.
|
|
Pan Zbyszek nr 508448180 www.ertmix.eu.interia.pl Naprawdę polecam!
|
|
nieorientujecie sie ile kosztowaloby odrestaurowanie wychodka drewnianego?chcialbym aby zapanowal w nim europejski standart. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
znalam kiedys dobrego fachowca, zlota raczka, moze on ci wypucuje ta glazure???
|
|
Ja znam ale niestac was na niego no chyba ze ktoś ma 5-7 tys. na zbyciu i czas by poczekać do wrzesnia.
|
|
"Jak nie widać różnicy to po co przepłacać."
|
|
przeplacaja zawsze glupcy i lenie, wiec o co chodzi???????
|
|
Ja 1,5 roku temu znalazlem w necie dobrego glazurnika. Lazienke zrobil mi po 35zł za m2. Jestem bardzo zadowolony. Jak chcesz wpadnij zobacz jak poszla mu robota namiary na niego tez mam. (-_-)
|
|
do "urodzony15maja" proszę podaj namiar :) btw. ale dobra data urodzenia... :) do "shyman" podajcie namiary wszytskie jakie macie. Dzięki za pomoc :)
|
|
do "urodzony15maja" proszę podaj namiar na fachowca, który robił u ciebie łazienkę :) Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.
|
|
Ja też właśnie myślę o wstawieniu kabinki prysznicowej a wywaleniu wanny. Myślę że to nie dużo roboty...chyba...
|
|
Zadzwoń pod nr 608669510 3 lata temu robił mi łazienkę, a w tamtym roku aneks kuchenny (glazura, terakota) i przedpokój. Jak chcesz to możesz obejrzeć jego robotę.
|
|
Jak wstawisz wanne to musisz ja jeszcze zabudowac a kabina prysznicowa poprostu stoi... i albo jest calosciowa albo szybe przykleja sie do glazury. Pod kabine moze trzeba bedzie przerobic hydraulike... aha i polozyc cos specjalnego pod plytki przeci wilgoci. Tak wiec przy wannie zaplacisz za 2m.kw. glazury a przy kabinie za hydraulika.
|
|
.. a to trzeba jeszcze dodatkowo hydraulika szukać..?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |