Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mazuryyy :) |
Co sądzicie o Nowych Gutach??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mazuryyy :) |
Biegasz po plaży w butach .
|
|
Mnie się tam podoba :) W sobotę byłem w Wiartlu,polecam,lepiej niż w Nowych Gutach :)
|
|
pelno ostrych kamieni jak pamietam
|
|
Na pewno dziwne by było gdyby na Śniardwach zabrakło kamieni, bo z tego co wiem występują płycizny z kamieniami nawet bliżej środka jeziora. A co można powiedzieć o Nowych Gutach: ogólnie siano, drożyzna i hałas. Fakt, że jest to nad największym jeziorem, ale niestety przysłowie się sprawdza, że małe też jest piękne. W tym roku byłem dla odmiany na Rajgrodzkim, rewelacja, bo można już od tego roku pływać na silnikach spalinowych. Ceny przystępne, no i tylko zostaje zamówić sobie pogodę. Pozdro. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Ogolnie nie jest zle, poza wyjatkami kiedy leza jeden na drugim, ale to co mnie zwalilo z nog w tym roku to podwojne ceny. No kurde ale przezylam szok jak podczas rozstawiania grila przytretowala kobita i zgarnela 5zl za rozstawianie grila mimo tego, ze zaplacilam dyche za wjazd na pole...
|
|
bylam w tym roku , dosc fajne miejsce :) ale drogo jest niepowiem, dzieci stoja, i biora kase za wejscie na plaze , a co do czego, to gubia, pieniadze, bo znalazlam w tym miejscu gdzie staly 6 zl masakra ;/ na dodatek jak sie chce na rowerek wodny to trzeba czekac grom wie ile na wlasciciela ;/ ostre kamienie tez sie zdarzaja, ale dla mnie widoki i przezycia sa ogolnie super :) ;)
|
|
Fajnie jest , ale duzo lepiej pojechać do Okartowa, 3 km za nowymi gutami. Bylam tydzien temu.. Woda dużo czystsza, mniej ludzi .. BIWAK POD SOSNAMI :)
|
|
mazury smierdza gnojem i starymi klozetami
|
|
Nad morze się wybierzcie, nie będziecie narzekać...chociaż złaj tańcownicy to i rąbek od spódnicy... marudy jesteście i tyle G a z e l a
|
|
scebiotka śmierdzi starym śledziem.
|
|
Oj maxxx - niekoniecznie starym:) Bądźmy wyrozumiali... G a z e l a
|
|
liznęęę szczebiotkęęę alęę onęę jebięęę ślimakieeemm a możęęę żabąąą koziol0
|
|
hhahahahhah
|
|
koziol ciebie nie znam, wiec sie odwal, idz poplywac w sniardwy
|
|
pływaaammmm na bocznyymmm w Rydzewieee koziol0
|
|
Mikołajki ;)
|
|
na mazury i nietylko zabiorę.panie20-25lat.imprezy, wyjazdy,weekendy,podróże, napisz, pomogę Wiktor75(at)10g.pl
|
|
iktor mnie zabierzesz bom nigdzie nie byl w tym roku plis
|
|
Nowe Guty to istny spęd warsiawiawiaków i nie tylko... Ale wcale nie daleko od Gut jest cisza i spokój. ________ Malachit
|
|
ZDOOORYYYYYYYYYYY!
|
|
malachit chyba tam nie byłeś to nie spęd wawy tylko bl.blm,bkl
|
|
No właśnie tak piszę bo tam byłem. Wawka opanowała, aczkolwiek BL.... też jest full. Ale wystarczy nieco znać okolicę i już masz spokój. I wcale nie prywatnie u kogoś... ________ Malachit
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |