sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
fryzjerka

poszłam z koleżanko do fryzjerki na wyszyńskiego uczesała mnie zapłaciłam 70 zł po 2 tygodniach poszłam znów by zrobic te same uczesania skasowała mi90 ,mówiła ze ceny zmieniły sie i dała kuponik zebym zbierała pieczątki-żałosne..nie dosc ze ciasno tam było duszno i nachylała sie nade mną ta fryzjerka spocona to nie miła była i strasznie ciągała.Salon nowy ale fryzjerka nie miła i zmienia ceny. Fryzjerów jest bardzo dużo wiec mozna sobie przebierać -chociaż z tym jest dobrze...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: fryzjerka

Mówisz o fryzjerce która w Łomży ma dość dobrą opinię
niestety jak wszystko także usługi fryzjerskie drożeją tym bardziej że zmieniła salon
jednak za jej warto zapłacić nawet 90zł
co do kuponów to jest to coś w rodzaju karty stałgo klienta, fajna sprawa :)

A jak pierwszy raz byłaś to była miła? Nie nachylała się? Nie było ciasno?
Śmieszna jesteś. Każdy, kto prowadzi swoją działalność ma prawo ustalać ceny według uznania. Ja do tej fryzjerki chodze od kilku lat i bym nie zamieniła jej na innego fryzjera, ma super sprzęt, wiedze i doświadczenie. Dziwi mnie, ze nie rozumiesz w jakim celu zbiera się pieczatki (może słyszałas o programach lojalnościowych??).
Ale jeszcze bardziej zaskakujący jest fakt, ze dla 20 zł chciało ci się temat zakładać, a może nie jesteś klientką tylko konkurentką? :)

to fakt ze ta fryzjerka jest nie miła a ceny powinny być zawsze takie same ,fryzjerka powinna wiedziec ze jezeli sie nachyla lub jest blisko klijęta powinna zawsze przyjemnie pachnieć. Jest starszą juz fryzjerką w miare dobrą ale odnosi sie do ludzi czasem paskudnie...to jej sprawa -ja do niej nie chodzę juz -pozdrawiam panie

ta fryzjerka jest bezkonkurencyjna -jak krzyczy na pana krzyśka to biedny nie wie gdzie sie schować, robi ok włosy- ale kilimat tam nie zaciekawy

"ceny powinny być zawsze takie same?" Koko ty jestes nienormalna czy jaja se robisz?

to fakt jest specyficzną osobą ale wg mnie bardzo pozytywną, jednak jeśli komuś nie pasuje to jaka jest to niech poprostu zmieni fryzjera, a nie wylewa swoje żale na forum...w lomzy jest ich cała masa można wybrać taką fryzjerkę która będzie nam odpowiadać

ja osobiscie nie mam zamiaru zmieniać jej na inną, a co do cen to może warto przed skożystaniem z usługi zapytać ile to będzie dokładnie kosztować :) wtedy nie będzie niespodzianek, choć mi nigdy nie zdarzyło się abym zapłaciła więcej niż powiedziała na początku
i taka mała uwaga, czy wy w takie upały co godzinę bierzecie prysznic w czasie pracy? wątpię żeby w ogóle miala takowy w salonie :) nawet jeśli ma, to ludzie ustawiają się do niej w kolejce więc nawet nie miałaby na to czasu

raczej w kolejce nie po prostu ma stałych klijętów ale nie nowych ,mi sie nie podoba w każdym razie ,patrzy na ludzi Dośc o tym saloniku,starsza pani to i piszą o niej..zegnam

zarra nie podszywaj sie pod kogos innego każdy wie ze to ty ..bronisz sie jak możesz ..masz kompa w pracy i sprawdzasz .zajmij sie klijętami bo konkuręcja jest duza

niuna, warto zauwazyć, ze bezprzewodowego internetu orange używają głównie osoby, które wynajmują lokal, nie maja telefonu stacjonarnego i nie sięga do nich ist czy inny dostawca internetu.
Pytanie - z którego salonu fryzjerskiego konkurującego sam/a piszesz.
Internet nie jest anonimowy, zawsze można sprawdzić IP oraz adres fizyczny kompa z którego piszesz, a obsmarowywanie osoby (nawet jeśli nie podaje się jej imienia i nazwiska, ale podaje się informacje pozwalające na jej identyfikację) moze zostac uznane za naruszenie jej dobra osibistego i działanie na szkodę jej firmy :)
Jak ktoś traci klientów, to niech się zajmie promocją a nie siedzi na formum :P

niuna nie bronię się tylko bronię jej bo obsmarowujecie dobrą fryzjerkę,
zmieniła lokal i komus przeszkadza konkurencja bo w okolicy nowego lokalu jest kilka starszych i niestety konkurencja rośnie

Dziwne jest to że Fryzjerka z tak dużym doświadczeniem zmienia lokal co 2-3 lata a jak pisze Zaara wokół jest duża konkuręcja i Ona decyduje sę na tą lokalizację. Brak innych opcji ? Dodam że to nie pierwszy post negatywny na temat tego salonu mimo zmiany. Może coś w tym jest ?

pie rdole lomzynskie fryzjerki!

Żałosna jesteś w swoich wypowiedziach radziłabym zakupić słownik ortograficzny robisz straszne błędy, a konkurencję mimo wszystko pozdrawiamy i życzymy dużo pracy - Właściciele Salonu.

Pozdrawiam Cię Agatko ...

Zaara i rude: (---.internetdsl.tpnet.pl) rude- 2 posty
coz to chyba mowi samo za siebie

Dystans do samego siebie
tak bardzo brakuje go dziś ludziom

Czyzby zazdrosna konkurencja- Jak tak Ci sie nie podobalo to po co poszlas drugi raz??? I teraz za glupie 20 zl tak o kims pisac jak Ci tak szkoda kasy ze pozniej jedziesz po kims to czesz sie sama taniej wyjdzie az zal takich osob

Zauważyliście, że wszystkie niepochlebne komentarze o w/w fryzjerce pisze jedna osoba?

Autor: zielonaja (---.cdma.centertel.pl)
Data: 09-08-10 07:48

Autor: koko (178.56.144.---)
Data: 09-08-10 09:00

Autor: niuna (178.56.144.---)
Data: 09-08-10 09:15

Autor: koko (---.cdma.centertel.pl)
Data: 09-08-10 12:43

Autor: niuna (---.cdma.centertel.pl)
Data: 09-08-10 12:48

Jesteś żałosną istotą.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Sieroty mysla, ze jak siedza za monitorem to sa anonimowe, nic tylko obsmarowuja dupska konkurencji, co kuwa komu szkodzi, ze jest taki salon fryzjerski czy taki? Tyle tego jest na kazdym kroku, ze dla kazdego klientow starczy

FORUM OGÓLNE JEST PO TO, ZEBY KAŻDY ZADOWOLONY LUB NIE KLIENT-CZY TO JEST SALON FRYZJERSKI CZY CO KOLWIEK INNEGO-MODL WYRAZIĆ SWOJĄ OPINNIĘ:) TAKŻE NIE ROZUMIEM BULWERSACJII OSÓB NEGATYWNIE OPISYWANYCH NA FORUM.TRZEBA TEŻ PRZEMYŚLEĆ ,ŻE ZMIANA LOKALU ORAZ NAZWY TO NIE"CZAPKA NIEWIDKA":)POZDRAWIAM NIEZADOWOLONE KLIENTKI:)

Czy nie sądzicie że na dobrą jak i na złą opinię trzeba sobie zasłużyć ? Nie o wszystkich salonach , fryzjerach i fryzjerkach piszą ale o tym szczególnie sporo czy to przypadek ?

Ktoś tam powiedział że nie ważne co mówią ważne żeby mówili czy jakoś tak :P

o tym sie mówi z racji jego specyfiki, dla niektórych jest plusem a dla innych minusem tego salonu

Jakby nie było salon stałych klientów ma, komu pasuje ten nie zrezygnuje z niego po przeczytaniu jakichś opinii na forum
Dla mnie najważniejsze jest aby fryzjer był profesjonalistą w tym co robi, jego osobowość ma dla mnie mniejsze znaczenie... nie może być tak że jeden salon spełni oczekiwania wszystkich

jony
czy to przypadek?
w tym kraju nic nie dzieje sie z przypadku

możliwości są 2 (wg mnie)

albo ten salon jest naprawdę fatalny
albo jest tak dobry że konkurencja zaczyna drżeć

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org