Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rekonstrukcja bitwy o Wiznę |
Ktoś wie kiedy będzie i gdzie konkretnie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rekonstrukcja bitwy o Wiznę |
nie bedzie bo zabraklo finansow
|
|
dobra byla ta, pod raclawicami hihi
|
|
MIALO BYC W TAMTYM TYG ALE NIE ZEBRALI FUNDUSZY OK 40K A ZOBACZCIE ILU JEST MILIONEROW W NASZEJ MIESCINIE NORMALNIE WSTYD ZE TAKIEJ KWOTY NIE UDALO SIE UZBIERAC
|
|
Autor: szczebiotka (---.w82-124.abo.wanadoo.fr) Data: 07-08-10 22:28 dobra byla ta, pod raclawicami hihi L'homme raisonnable s'adapte au monde ; l'homme déraisonnable s'obstine à essayer d'adapter le monde à lui-même. Tout progrès dépend donc de l'homme déraisonnable.
|
|
no laaaaaaaaaaaadnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
film z Nowogrodu http://www.youtube.com/watch?v=OVh41JhzpMk Jedyną przegraną jest rezygnacja, wszystko inne, to krok naprzód..
|
|
Jest krzyk, że nie ma Wizny i Łomży 1920. A ja się temu nie dziwię. Te rekonstrukcje były po prostu słabe - poziom rekonstruktorów był po prostu żałosny. I o ile jeszcze Wizna była jako taka (wpadki, które byli wstanie wyłapać jedynie pasjonaci) o tyle Łomża 1920 to kicha niesamowita.
|
|
tak rekonstruujcie wszystko na fali Grunwaldu !!! gdzie się nie obejrzysz rekonstrukcja !!! robi się to coraz bardziej nudne !!! jeszcze trochę a będziemy rekonstruować kolejki za papierem toaletowym za czasów komuny !!! ja też nie jestem święty czasem w niedziele rano staram się zrekonstruować sobotni wieczór ale robię to za swoje pieniądze !!! więc najlepiej niech Ci pasjonaci ganiają się po tych polach skoro ich to bawi, a sponsorom tandetnych inscenizacji proponuje pomyśleć o wyprawkach dla dzieci do szkoły z ubogich rodzin bo rok szkolny tuż tuż !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |