piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Netster->Internetia

Mam pytanie do uzytkownikow netstera a obecnie internetii.Jak u was z dzialaniem internetu , czy tak samo jak u mnie od poprzedniej soboty sa wielkie problemy z polaczeniem,polaczenia sa zrywane , internet raz jest raz nie ma.Ogolnie bardzo slabo.Czekam na wypowiedzi uzytkownikow.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Netster->Internetia

powiem ci ze u mnie to samo jest a pieniadze sie placi- pierdzieli sie ten dostawca :((

OCB

Rozumiem chcialem poznac opinie bo od tygodnia mam internet na 5 minut pozniej nie ma i tak w kolko jedyne co to tylko mozna z szarpac sobie nerwy ale jeszcze tydzien poczekam bo podobna caly czas pracuja po burzy.

umnie wszystko dobrze z netem a mam radiowke od nich

U mnie tez to samo:(Raz jest,raz nie ma.Dzwonilam do nich kilka razy,ale nie odbieraja.Podejrzewam,ze maja takich tel.teraz bardzo duzo skoro wszyscy mamy problemy z internetem.Kiedys mi mowili,ze zawsze po burzy wlasnie maja klopoty z nadajnikami.

Jednym slowem parodia z nimi a nie zadne internet tydzien czasu i dalej to samo czyli brak sieci.

u mnie po tej sobotniej burzy nie mialem 6dni(!!!!)internetu ale teraz chodzi tak jak wczesniej.nie mam zadnych problemow z polaczwniem sie

Czasami dobrze chodzi czasami źle, ale jak nie działa to spróbujcie odłączyć kabel zasilający od routera i po 10s podłączyć ponownie. Jeśli dalej nie chodzi to z winy firmy.

U mnie nie ma najmniejszych problemów :)

Tak resetowanie pomaga ale ile mozna resetowac w ciagu dnia.Internet ma chodzic jak nalezy a oni robia i robia i nic nie widac efektow.Chyba nadchodza czasy interneo i wielkich problemow z internetem

Ja tam nie mam żadnych problemów, ostatnio tylko po burzy była przerwa w dostawie neta ale już wszystko gra.

Kilka lat temu tez miałam neta w z netstera ale ciągłę przerwy w działaniu i nieustanne gubienie rachunków spowodowało ze przeniosłam sie do ist i pozbyłam sie problemu internet działa cały czas bez zarzutu.

A ja mam Netstera już 2 lata i nie chwalę go sobie, niestety. Internet czesto nawala w potrzebie, a na dodatek bardzo wolno chodzi. Szczególnie wieczorami, gdy dużo osób siedzi w sieci. Powinni udoskonalić jakoś te połączenia i tyle.

Po co mają udoskonalać skoro olewają klienta a on i tak płaci zamiast zrezygnować z ich usług.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org