Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep |
gdzie mozna kupic tanio zeszyty ? gdzie zazwyczaj kupujecie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep |
ja od paserów kupuje po 20gr za sztukę
|
|
W Biedronce teraz, tzn. od 02.08 masz aktualną ofertę "Szkoła 2". Link Zeszyty też tam są. Trochę przegapiłaś, bo w tamtym tygodniu zeszyty były w LIDL-u i to w całkiem dobrych cenach.
|
|
na nowogrodzkiej pakos hurtownia czy jakoś tak się nazywa ,tam ostatnio kupowałam całkiem dobre ceny
|
|
Prusa 8
|
|
co za nierozgarnięta osoba! wczoraj szukała sklepu z dresami ! dzisiaj szuka z zeszytami! tyle sklepów jest w łomży!!!!!!!!11
|
|
Alibabo a ty chyba nie masz co robić skoro oglądasz moje posty. Nierozgarnięty to jestes ty! Nie jestem z Łomży więc zadaję pytania, a jezeli ci to nie odpowiada to nie czytaj.
|
|
a jutro o co się zapytasz? gdzie kupię majtki?
|
|
alibaba ty transie wszyscy wiemy że majtki to dla ciebie zbędny i kosztowny gadżet zresztą twoi klienci tego akurat nie wymagają
|
|
michalinka ! ruszaj na wylotówkę! klienci czekają!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
|
|
do alibaba: Denerwujesz mnie gościu! Nie odpisuj na żadne z zadanych przeze mnie pytan. Twoja odp jest tu zbądna. Nawet jezeli zadam pytanie o majtkach to gów.no cie to obchodzi. Jesli nie potrafisz z szacunkiem odnosic się do forumowiczów to w ogóle nie czytaj zadanych na nim pytan. Żal mi twojej osoby!!!
|
|
hurtownia prymus
|
|
do tereski- gościuwo! nie zakładaj głupich tematów- to nie będzie głupich odpowiedzi! widziałaś temat o starych forumowiczch , to zastanów się nad nim.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |