Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
REKRUTACJA DO POLICJI TWO W SZCZYTNIE. |
WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE CZY KTOS MA AKTUALNE TEST Z WIEDZY OGÓLNEJ DO POLICJI?? JAKBY KTOŚ BYŁ TAK MIŁY I PRZESŁAŁ MI JE NA MEILA Z ODPOWIEDZIAMI TO Z GÓRY DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM. MÓJ MEIL jussta84@wp.pl JUSTA:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: REKRUTACJA DO POLICJI TWO W SZCZYTNIE. |
a czemu akurat w Policji chcesz pracowac?
|
|
wszyscy policjanci sa zmuszeni do nierozmiekczania sie nad soba, to ta strona go pociaga
|
|
OD MAŁEGO CHCIAŁAM TAM PRACOWAC WIĘĆ TRZEBA SPRÓBOWAĆ:) JUSTA:)
|
|
Ja mam te testy z odpowiedziami, wysle ci jak juz znajde na kompie. A nie obawiasz sie testu sprawności fizycznej? Trzeba miec sporo siły jezeli chodzi np o rzuty piłka lekarską.
|
|
od małego ciagnie do pały :) taki mały zarcik z mojej strony bez urazy :) A obiecasz nam że jak bedziesz juz w policji i na patrolu nie bedziesz sie czepiała mlodych ze siedza na lawce w nocy ? Albo jak zauwazysz kogos z piwem zamiast wlepiac mandat upomnisz zeby wyrzucil ? Jak wiecej próźb sobie przypomne to dam znac ;)
|
|
Autor: Mondzio (---.xdsl.centertel.pl) Data: 05-08-10 23:01 Albo jak zauwazysz kogos z piwem zamiast wlepiac mandat upomnisz zeby wyrzucil ? brawo za pomysł :) POPIERAM!!! No pain, no gain.
|
|
I nie mów na testach lub w rozmowie z psychologiem że do małego chciałaś pracować w policji to już nie ta bajka nikt ci w to nie uwierzy
|
|
Wcześniejsza emerytura się marzy ;) Tylko kto będzie na nią (emeryturę) zapier...ał.
|
|
rozbrajacie mnie, co wy wiecie o policji i o tych prostackich frajerach???? policjant to zakuty leb, w ten sposob uodparnia sie i konfrontuje z delekfentami roznego pokroju
|
|
Jak nie masz znajomości to marne szanse taka chudzina co mundur na nim -niej wisi tacy zdają policjant-tka to wzrost wygląd i zdrowa psychika
|
|
Pomagam przejsc cala rekrutacje www.policja2009.fora.pl - Zapraszam testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 Zawsze aktualne testy - Ponad 1200 pozytywnych opinii !!!. Z TWO mam ponad 920 pytan z odpowiedziami które wystepuja na testach !!! 2010/11
|
|
w policji kolejnych dup nie potrzeba to jest praca dla facetów a nie dla głupich panienek ktorym się wydaje że im w granatowym do twarzy. Pifpaf
|
|
Masz rację to już przerost i nie do przełknięcia;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |