Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gryf Gródek - ŁKS Łomża 14.08.2010r. |
Kibice Łomżyńskiego Klubu Sportowego organizują wyjazd na mecz Gryf Gródek - ŁKS Łomża! 14 sierpnia gramy w Gródku z miejscowym Gryfem i jak wiadomo jest to pierwszy nasz wyjazd, który kończy obecny sezon ogórkowy Gródek to miasto leżące prawie przy samej granicy z Białorusią (115 km) czyli jak można się domyśleć kibicują tam również Jagielloni Zostało wysłane pismo do Gródka o 200 miejsc dla nas tak więc WSZYSCY ruszamy dupy i jedziemy wesprzeć naszych piłkarzy aby jak najszybciej uwolnić się z tych wioskowych "klimatów"! Sięgając pamięcią troszkę wstecz można sobie przypomnieć jak "miejscowi kibole" ładnie nas nazywali... W najbliższym czasie pojawi się więcej informacji dotyczących wyjazdu! źródło: lks.4lomza.pl JA JADE! A TY?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gryf Gródek - ŁKS Łomża 14.08.2010r. |
ja też :D
|
|
Gródek to wioska !!! Wioska, nie miasteczko !!! ".......................................................................... WSZYSCY ruszamy dupy i jedziemy wesprzeć naszych piłkarzy aby jak najszybciej uwolnić się z tych wioskowych "klimatów"! " - napisał miastowy chłopak .
|
|
Szerokiej drogi.
|
|
Ktoś-coś sobie szerokiej drogi życzysz?:) Jade i nie ma innej opcji ale przy okazji gdy mówimy o Gródku to czy ktoś wie gdzie leży ten z "M jak Miłość":D Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
powtarzam GLOSNO nie lubie pilki, nie wspominam o sezonie ogorkowym, mam nie mile wspomnienia zwiazane z praca sezonowa w busku.. zdroju teraz toleruje ewentualnie ogorki malosolne, te kiszone to sa ble
|
|
Autor: _jackass_ (82.139.165.---) Data: 03-08-10 05:15 Gródek to wioska !!! Wioska, nie miasteczko !!! ".......................................................................... WSZYSCY ruszamy dupy i jedziemy wesprzeć naszych piłkarzy aby jak najszybciej uwolnić się z tych wioskowych "klimatów"! " - napisał miastowy chłopak . >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Słowo daję, nie uwolnicie się od swoich korzeni. Wróciliście tam gdzie wasze miejsce. :):):):)
|
|
Mecz jest 15 sierpnia o godzinie 17.00 - niedziela
|
|
to juz bez kibicow nie potrafia wygrac? no by sie wstydzili.
|
|
Jeb*ć pajaców i ruszamy! Kto był w Siemiatyczach czy siegająć pamięcią wstecz w Warszawie czy Białymstoku ten wie jaka była zabawa:) Także trzeba stworzyć wspaniałą atmosferę by piłkarze poczuli się jak u siebie:) Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
No, a miejscowi roznieśli was na widłach i sztachetach. Ruszajcie, ruszajcie, może was poprzywożą w jednym kawałku mniastowa hołoto .:):)
|
|
Nie produkuj się bo na takich jak Ty nikt nie zwraca uwagi:) Chociaż w sumie temat idzie do góry:) Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Przecież waszego klubu już niema . Komu chcecie kibicować? PERSPEKTYWA was wykopie i z IV ligi a wiecie dlaczego ??? Bo mają kibiców a nie kiboli:):):):):) Będziecie grali razem z Fort Piątnica.:):):):):):)
|
|
Było tak od razu, że jesteś piłkarzem Perpy... zazdrośc zżera, że na Wasz klubik na mecze domowe przychodzi ledwo 30 osob? "Bo mają kibiców a nie kiboli:):):):):)" Nie wiem czy wiesz, ale w poznańskiej gwarze kibic=kibol, tylko media zmieniły znaczenie tego słowa.
|
|
Autor: Incredible (---.elomza.pl) Data: 03-08-10 21:15 Było tak od razu, że jesteś piłkarzem Perpy... zazdrośc zżera, że na Wasz klubik na mecze domowe przychodzi ledwo 30 osob? "Bo mają kibiców a nie kiboli:):):):):)" Nie wiem czy wiesz, ale w poznańskiej gwarze kibic=kibol, tylko media zmieniły znaczenie tego słowa. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> A was przychodzi moc nieprzebrana na mecze byłego klubu . Niema już waszej dumy i tradycji. :):):):):) To już teraz w Łomży obowiązywać zaczyna gwara poznańska?????? Klubik mówisz ???? Ale ten klubik wykopie was na wasze właściwe miejsce. :):):)
|
|
Zwarta ekipa, która wciąż idzie do celu:) Pisz, pisz maruda jak najwięcej:) Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
ona wkleja , ja wszystko zauwazylam, mam ekran przed nosem
|
|
maruda idz ty sie czlowieku utop nawet będąc piłkarzem perspektywy powinienes miec do ŁKS szacunek bo chodziles idioto na mecze jak jeszcze perspektywy nie było na swiecie mi istnienie innego klubu nieprzeszkadza w lomzy bo za ŁKS pojade wszedzie a w perspektywie graja i moi koledzy wiec uwazaj na to co piszesz bo niechcacy moge dowiedziec sie kim jestes i wtedy niebedzie miło
|
|
!
|
|
Autor: lukasz432 (---.xdsl.centertel.pl) Data: 04-08-10 18:23 maruda idz ty sie czlowieku utop nawet będąc piłkarzem perspektywy powinienes miec do ŁKS szacunek bo chodziles idioto na mecze jak jeszcze perspektywy nie było na swiecie mi istnienie innego klubu nieprzeszkadza w lomzy bo za ŁKS pojade wszedzie a w perspektywie graja i moi koledzy wiec uwazaj na to co piszesz bo niechcacy moge dowiedziec sie kim jestes i wtedy niebedzie miło >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Aż strach się bać dziecinko :):):):):):):):) A co mi zrobisz jak mnie złapiesz?????? Przyprowadzisz na mnie kolegów ?? Bo tylko w kupie jesteście silni gówniarze. :):):):):):):):):):)):):):):):):):):)
|
|
maruda, to może inaczej - Ty sądzisz, że ten Wasz klub (Perpa), wykopie Nas na nasze własciwe miejsce - Twoje słowa. To napisz nam: 1) gdzie jest nasze właściwe miejsce? 2) napisz jak przewidujesz, ile miejsc pod Wami będziemy w tabeli, albo ile Wy będziecie nad Nami na koniec sezonu? 3) co rozumiesz pod zagadnieniem że Nas wykopiecie? (Na to pytanie odpowiedz, jak nie będziesz potrafił odpowiedzieć na powyższe.) O odpowiedzi prosi 30 letni gówniarz... :) Wszyscy na mecz!
|
|
To jakiś pajac i marny prowokator. Nie ma sensu sobie głowy zawracać i wdawać się w dyskusje z tym osobnikiem. Niech siedzi przed komputerem i się napina. My możemy na to zlać a temat idzie do góry:) Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Autor: Wszyscy na mecz! (---.lomza.mm.pl) Data: 05-08-10 20:27 maruda, to może inaczej - Ty sądzisz, że ten Wasz klub (Perpa), wykopie Nas na nasze własciwe miejsce - Twoje słowa. To napisz nam: 1) gdzie jest nasze właściwe miejsce? 2) napisz jak przewidujesz, ile miejsc pod Wami będziemy w tabeli, albo ile Wy będziecie nad Nami na koniec sezonu? 3) co rozumiesz pod zagadnieniem że Nas wykopiecie? (Na to pytanie odpowiedz, jak nie będziesz potrafił odpowiedzieć na powyższe.) O odpowiedzi prosi 30 letni gówniarz... :) Wszyscy na mecz! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> I to rozumiem . A to gwoli wyjaśnienia : Nie jestem piłkarzem Perpy ani kibicem. Nie jestem ani piłkarzem ani kibicem ŁKS. Nie lubię jak gówniarzeria wypisuje głupoty na forum. a już na pewno nie wystraszą mnie teksty typu: (a w perspektywie graja i moi koledzy wiec uwazaj na to co piszesz bo niechcacy moge dowiedziec sie kim jestes i wtedy niebedzie miło) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Autor: _jackass_ (82.139.165.---) Data: 03-08-10 05:15 Gródek to wioska !!! Wioska, nie miasteczko !!! ".......................................................................... WSZYSCY ruszamy dupy i jedziemy wesprzeć naszych piłkarzy aby jak najszybciej uwolnić się z tych wioskowych "klimatów"! " - napisał miastowy chłopak . Uważasz ich za kibiców ? Bo ja za zwykłych gówniarzy. Dla ciebie szacunek bo na niego zasługujesz. ( chyba, bo jeszcze nie jestem pewien)
|
|
Autor: A-Z (---.elomza.pl) Data: 05-08-10 21:00 To jakiś pajac i marny prowokator. Nie ma sensu sobie głowy zawracać i wdawać się w dyskusje z tym osobnikiem. Niech siedzi przed komputerem i się napina. My możemy na to zlać a temat idzie do góry:) Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Zapomniałeś o jednym drobiazgu.:):):):) Że temat idzie do góry dzięki mnie, bo ja go systematycznie podtrzymuję .:):):)
|
|
maruda - szcunek - szacunkiem, ale nie odpowiedziałeś na moje pytania. Nazywasz kogoś gówniarzem, za teksty typu "Gródek wioska........." "........ uwazaj na to co piszes.......", a sam napisałeś o Perpie - "Klubik mówisz ???? Ale ten klubik wykopie was na wasze właściwe miejsce. :):):)" Co jest dla Mnie osobiście śmieszne, a jak już poprosiłem o Twoją definicję słowa "wykopie", to nie raczyłeś odpowiedzieć. Przecież moje pytania były proste jak tzw. drut. Jak coś wiesz, to odpowiedz, przecież czytać potrafisz, to i z napisaniem odpowiedzi na moje pytania nie powinieneś mieć problemów. - Tak sądzę. Wszyscy na mecz!
|
|
"A to gwoli wyjaśnienia : Nie jestem piłkarzem Perpy ani kibicem. Nie jestem ani piłkarzem ani kibicem ŁKS. Nie lubię jak gówniarzeria wypisuje głupoty na forum." To ja tak zapytam - W takim razie czego szukasz w tym temacie? Wiem, wiem forum dla wszystkich ale gdy mnie coś nie interesuje to po prostu się nie wtrącam/ nie udzielam. Co do tych gróźb również uważam to za śmieszne ale z drugiej strony nie chcę być nazywany gówniarzem przez obcą mi osobę. Wrzucasz wszystkich do jednego worka a to nie jest OK. "Zapomniałeś o jednym drobiazgu.:):):):) Że temat idzie do góry dzięki mnie, bo ja go systematycznie podtrzymuję .:):):)" Wspomniałem o tym wyżej:) PS. Do teraz nie wiem jaki cel ma Twoja prowokacja bo inaczej tego nazwać nie można. Pozdrawiam Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
A podtrzymanie tematu to mało ? Już dawno byłby w starszych watkach . :):) A że tak sobie piszemy to jest na wierzchu . Twojej wypowiedzi akurat nigdzie nie przytaczałem jako gówniarskiej więc nie widzę powodu do uniesień . Potrafię odróżnić gówniarza od dorosłego . >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Autor: A-Z (---.elomza.pl) Data: 03-08-10 23:50 Zwarta ekipa, która wciąż idzie do celu:) Pisz, pisz maruda jak najwięcej:) .................................................................................................. Sam mnie prosiłes żebym pisał jak najwięcej więc piszę . Też źle ??? >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> A i jeszcze to . utor: A-Z (---.elomza.pl) Data: 03-08-10 17:04 Nie produkuj się bo na takich jak Ty nikt nie zwraca uwagi:) Chociaż w sumie temat idzie do góry:) Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> A jednak zwracacie na mnie uwagę. Dzięki :):):) Najważniejsze że temat się trzyma . A kto wie może się kiedyś z wami wybiore na mecz ŁKS-u ,zobaczymy czas pokaże . Pozdrowionka I do jutra .Pewnie znowu coś napisze lubię czytac jak sie dzieciaki siłują z własną niemocą :):):) To akurat nie dotyczy ciebie i Wszyscy na mecz.
|
|
Już mi się cytować nie chcę:D A co Cię w tej chwili powstrzymuje przed wybraniem się na meczyk? Jeżeli jeszcze nigdy nie byłeś to może warto się wybrać i spróbować/ zobaczyć. Może złapiesz bakcyla:) Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
otóż idioto licz sie ze słowami mam 31lat i gówniarzem to ty jestes troche szacunku dziecko bo osmieszasz sie po całosci przyznaj sie skąd jestes dziecko bo nikt z łomży taki głupi niejest by takie rzeczy pisac pachniesz mi sledziem ale ok odwazny internetowy chlopczyku chyba ze jestes tak tepy jak legendarny idiota tzn obywatel wy chyba razem mieszkacie bo inteligencje masz podobną
|
|
Autor: lukasz432 (---.xdsl.centertel.pl) Data: 06-08-10 06:22 otóż idioto licz sie ze słowami mam 31lat i gówniarzem to ty jestes troche szacunku dziecko bo osmieszasz sie po całosci przyznaj sie skąd jestes dziecko bo nikt z łomży taki głupi niejest by takie rzeczy pisac pachniesz mi sledziem ale ok odwazny internetowy chlopczyku chyba ze jestes tak tepy jak legendarny idiota tzn obywatel wy chyba razem mieszkacie bo inteligencje masz podobną >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha 31 lat :):):):):) może raczej 3 latka i 1 miesiąc ? oczka dziecinko przemyj bo masz strupkami zaklejone. Z tobą akurat dziecinko pisał nie będę bo czytając to co wypisujesz dostaję odruchów wymiotnych.
|
|
jestes zbyt glupi dziecko zebym z toba dyskutowal jestes zwyklym smieciem ktoryn plącze sie po forum a jezeli chcesz to moge ci udowodnic dziecko kim jkestem i ile mam lat wiec zamknij morde i koniec tematu
|
|
maruda jezeli chcesz cwelu to mozesz sie przekonac podaj tylko na prive namiar to cie cwelu znajde i skonczysz prowokowac dziecko jestes zbyt żałosny i mozesz sobie podyskutowac ale ze swoim smoczkiem
|
|
Ustawko- solówka się szykuje? Powiedzcie gdzie to "forum" przyjedzie popatrzeć.
|
|
co jest napinacze? czy ktoś śmiał wezwać mnie nadaremno? lukaszu432 uwazaj na słowa bo internet nie jest anonimowy
|
|
"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu." :) Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
hehe pamietajcie ze czasem debilom lepiej ustapic jestem za powaznym czlowiekiem ale zaden dzieciak niebedzie pyskował a ten debil legendarny znowu po psychotropach ten to ma zryty łeb
|
|
Autor: lukasz432 (---.xdsl.centertel.pl) Data: 06-08-10 11:22 jestes zbyt glupi dziecko zebym z toba dyskutowal jestes zwyklym smieciem ktoryn plącze sie po forum a jezeli chcesz to moge ci udowodnic dziecko kim jkestem i ile mam lat wiec zamknij morde i koniec tematu Odpowiedz na tę wiadomość Re: Gryf Gródek - ŁKS Łomża 14.08.2010r. Autor: lukasz432 (---.xdsl.centertel.pl) Data: 06-08-10 11:25 maruda jezeli chcesz cwelu to mozesz sie przekonac podaj tylko na prive namiar to cie cwelu znajde i skonczysz prowokowac dziecko jestes zbyt żałosny i mozesz sobie podyskutowac ale ze swoim smoczkiem Odpowiedz na tę wiadomość >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Ale się dziecinko napiąłeś :):):):):):):):):):):):) Normalnie tak się wystraszyłem że zamilkłem na całe przedpołudnie :):):):):):):) Najpierw smarku dokończ gimnazjum a potem ustawiaj się z ludźmi . I proś boga żebym się na priv nie odezwał . Tak będzie lepiej i zdrowiej dla ciebie . Ale teraz przynajmniej wiadomo jakich kiboli ma ŁKS. Bo kibiców to on ma niewielu. A tak na zakończenie to wiesz co mi możesz zasrańcu zrobić ???????????? CMOKNĄĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To było by na tyle z mojej strony . Pozdrowienia dla prawdziwych kibiców ŁKS. Zdrowiej jest zapobiegać niż leczysz , leczenie w Polsce jest drogie. :):):):):):)
|
|
zamknij morde szmato odezwij sie na prive to pokaze ci dziecko twoje miejsce to ty caly czas sie spinasz wiesz doskonale gdzie cie mam....żal mi ciebie jezeli chcesz mozesz sie przxekonac ile mam lat co juz spanikowales psi odchodzie
|
|
chcialbys byc na tylu meczach ŁKS wyjazdowych co ja dzieciaku a ty jakiemu klubowi kibicujesz bez napinki co
|
|
Ludzie zapisujcie się na mecz! Dzisiaj zapisywałem się w sklepie na ul. krotkiej i byłem PIERWSZĄ osobą!
|
|
Właśnie przestańcie się napinać i zapisujcie się na wyjazd:) Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Autor: lukasz432 (---.xdsl.centertel.pl) Data: 06-08-10 15:10 zamknij morde szmato odezwij sie na prive to pokaze ci dziecko twoje miejsce to ty caly czas sie spinasz wiesz doskonale gdzie cie mam....żal mi ciebie jezeli chcesz mozesz sie przxekonac ile mam lat co juz spanikowales psi odchodzie. Re: Gryf Gródek - ŁKS Łomża 14.08.2010r. Autor: lukasz432 (---.xdsl.centertel.pl) Data: 06-08-10 15:12 chcialbys byc na tylu meczach ŁKS wyjazdowych co ja dzieciaku a ty jakiemu klubowi kibicujesz bez napinki co >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> zabolało że wiem ile masz ???? Czasami tak bywa nie masz co się podniecać . Co ty masz robaczku świętojański z tym privem ??????????? Napisałem ci zebyś się modlił o to abym na priv się nie odezwał. Ciężko zrozumieć ? Tacy też muszą żyć. I ja to rozumiem dlatego się nie odezwę.:):):):) Jakiemu kubowi kibicuję ???? A no kibicuję takiemu który ma normalnych kibiców a nie zasmarkanych szczyli szukających wrażeń.:):):):):):):) Pozdrowienia dla wszystkich normalnych kibiców ŁKS. Jak wy możecie z takimi mendami przebywać na jednym meczu ?
|
|
Wszyscy Do Gródka
|
|
dobra maruda zamknij sie i przestan obrażać kibiców ŁKS ja jade na ten mecz a ty zapewne dziecko w domu zostaniesz ze strachu bo przez neta mozesz udawac dorosłego kibicujesz klubowi ktory ma kibicow haha ty debilu widac skąd jestes bo napewno nie z Łomży dziecko wyjdz z neta bo dostaniesz od matki szlaban na neta pomodlić to sie ty mozesz abym cie niepoznał bo mozesz zmienic troche poglądy czekam odwazny glupku az sie odezwiesz no sory zapomnialem ze tylko sie napinac umiesz zamiast tyle pisacd cwelu idz zapisz sie na wyjazd pozdro dla wyjazdowiczow ....
|
|
Nie obrażam kibiców ŁKS . Piszę o takich gnidach jak ty przez których ludzie przestali chodzić na mecze. A spotkać się możemy owszem ale za kilka lat jak będziesz dorosły pacanie. Weszło nowe prawo zakazujące używania przemocy w stosunku do nieletnich .:):):):):):):):)
|
|
to dawaj cwelu co boisz sie w 4oczy zobaczysz ile mam lat frajerze
|
|
no właśnie dosyć pierxdolenia Wszyscy do Gródka!
|
|
|
fajnie tylko jest komunikat na stronie ŁKS ze niewpuszczą naszych kibiców znowu cyrki jak w poprzednim sezonie powinnismy i tak jechac nikt nam niezabroni pozwiedzac tej wsi no np muzeum sztuki ludowej kosciol moze tez jakis hehe no i monopol obok sie znajdzie
|
|
To jest kawałek pola z namalowanymi liniami a nie boisko (co dopiero stadion). Nikt nam nie zabroni jechać na wycieczkę także Panie i Panowie zapisujemy się!! Wszyscy do Gródka!!! Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Autor: lukasz432 (---.xdsl.centertel.pl) Data: 07-08-10 09:57 fajnie tylko jest komunikat na stronie ŁKS ze niewpuszczą naszych kibiców znowu cyrki jak w poprzednim sezonie powinnismy i tak jechac nikt nam niezabroni pozwiedzac tej wsi no np muzeum sztuki ludowej kosciol moze tez jakis hehe no i monopol obok sie znajdzie >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> I to Właśnie świadczy o tym że nie jesteś kibicem tylko debilem . Pozdrawiam prawdziwych kibiców ŁKS.
|
|
!
|
|
|
|
Niiic takiego jedziemy wszyscy tam nnie ma nawet ogrodzenia wiec wejdziemy normlanie
|
|
Kurcze tylko mnie zabrakło na 2 dni i już temat poszedł do historii. Wstyd panowie kibice wstyd . Do 14 jeszcze sporo dni więc trzymajcie temat . Ja mam to za was robić???? :):)
|
|
tragiczne zagrania to nie dla mnie, wole u siebie zostac i spac
|
|
Hej obudzić się biało-czerwoni co z wami jest ??? Nawet dzielny łukasz432 wysiadkę zrobił ? Czy w Gródku wypatruje sobie dobrego miejsca na wieży kościelnej do oglądania meczu ???
|
|
Więszkości nie chce się tego nawet czytać przez głupoty jakie są czasem wypisywane. Kto miał przeczytać ten przeczytał kto ma pojechać ten pojedzie i tyle:) A ilu biało-czerwonych wyruszy to zobaczysz już 15 sierpnia. Pozdrawiam Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Dzisiaj podczas Łomżyńskich Wieczorów Kabaretowych będzie można zapisać się na wyjazd. Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Dzisiaj o 17 na Starym Dworcu. Ostatnia szansa zapisania się. Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
maruda cwelu zrob psowi laske szkoda mi było pisac do takiego szmaciarza
|
|
Autor: lukasz432 (---.xdsl.centertel.pl) Data: 14-08-10 16:58 maruda cwelu zrob psowi laske szkoda mi było pisac do takiego szmaciarza //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// I to właśnie świadczy o tym że jesteś zawszoną gnidą a nie kibicem . To przez takich jak ty zawszonych gnojków normalni ludzie przestali przychodzić na mecze . Czy tacy zidiociali debile potrzebni są ŁKS-owi???? Czy aż tak bardzo brakuje ŁKS-owi kibiców że toleruje na swoich meczach takie stworki ?????????????
|
|
Niczego i nikogo nam nie brakuje. To ,że istnieją dzieci neostrady to od dawna jest wiadome. Więc nie przypisuj klubowi i jego społeczności automatycznie każdej osoby ok ?
|
|
No jasne, dzięki za odpowiedź . I teraz wiem że szczyl już do końca swojego życia pozostanie szczylem .
|
|
damianolo po1 niejestem zadnym szczylem tylko mnie gosc prowokuje i to on1zaczał tą awanture ale mniejsza o to i byłem na wielu meczach wyjazdowych ŁKS i powiem ci wiecej stałes obok szal w szal wiec nienazywaj kogos dzieckiem neostrady sam maruda prowokujesz ludzi swoimi wpisami nieznasz mnie a wypowiadasz sie ile mam lat pomysl zanim cos napiszesz powiem ci cos maruda z chęcią osobiscie bym ci udowodnil ile mam lat ale ty od razu zaczynasz bluzgac maruda co swiadczy ze wg ciebie jestem tym kim piszesz to ze niepozwalam bys mnie obrazal to raczej jest normalne gdybym naprawde byl dzieckiem uwierz mi ze szkoda by mi bylo czasu na odpisywanie twej osobie to przez takich ludzi jak ty zmniejsza sie frekwencja na stadionie .maruda powiem ci tak co ty mozesz wiedziec o kibicowaniu skoro sam niechodzisz na mecze nieliczni beda wiedzieli o co chodzi przytocze ci tylko przyklady mecz ze stalówką na wyjezdzie mecz w gdyni czy w białymstoku to tylko niektore z meczy na ktorych byłem a moim 1meczem był mecz z bugiem wyszków gdy ŁKS grał w3lidze oraz mecz z olimpia w zambrowie gdzie były tylko 3osoby z łomzy bo ruch kibicowski sie u nas dopiero tworzył takich przykladow na to ile mam lat jest mnostwo damianolo pisze do ciebie bo ty ogarniasz klimat pamietasz mecz z byłą zgodą olimpią warszawa kiedy pojechało8kibicow pks do wawy no ja tam tez byłem i jestem kibicem naszego klubu od wielu lat dlatego niepozwole by ktos mnie publicznie obrazał tymbardziej ze jest to osoba nieogarnieta w temacie
|
|
a jutro do gródka na zwiedzanie cerkwi hehe czy czegos podobnego melanż melanż .....
|
|
Niepotrzebnie się tłumaczysz i twoje wyjazdy na mecze mnie nie interesują. //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// A to jest twój pierwszy twój post gdzie wciąłeś się w temat. 31 lat podobno i straszysz kolegami ?:):):):) Autor: lukasz432 (---.xdsl.centertel.pl) Data: 04-08-10 18:23 maruda idz ty sie czlowieku utop nawet będąc piłkarzem perspektywy powinienes miec do ŁKS szacunek bo chodziles idioto na mecze jak jeszcze perspektywy nie było na swiecie mi istnienie innego klubu nieprzeszkadza w lomzy bo za ŁKS pojade wszedzie a w perspektywie graja i moi koledzy wiec uwazaj na to co piszesz bo niechcacy moge dowiedziec sie kim jestes i wtedy niebedzie miło
|
|
bo najechales wtedy na kibicow ŁKS jakbys pamietał no tak prawda w oczy kole a pisalem o tych meczach bo kazdy zorientowany kibic wie ile te mecze o ktorych pisalem byly lat temu przypomnij sobie co pisales Data: 03-08-10 20:55 Przecież waszego klubu już niema . Komu chcecie kibicować? PERSPEKTYWA was wykopie i z IV ligi a wiecie dlaczego ??? Bo mają kibiców a nie kiboli:):):):):) Będziecie grali razem z Fort Piątnica.:):):):):):) sam zaczynasz prowokacje dzieciaku i koncze z toba dyskusje bo nie reprezentujesz odpowiedniego poziomu inteligencji napisales ze nieinteresuja cie moje wyjazdy jakbys pomyslał trochę to bys wiedzial ile lat temu byly mecze ktore ci opisałem i łatwo skojarzyc ile mam lat napewno wiecej niz ty
|
|
Maruda i Łukasz nie prowokujcie się nawzajem i tyle. Jutro do Gródka!!! Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Się jedzie szefie . :)
|
|
ilu kibiców pojechało ?
|