Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie można kupić snuff (tabakę) w Łomży? |
Byłem w trafice, obszedłem 24112152 kiosków i nigdzie nawet nie wiedzą co to jest snuff. W niektórych miejscach drogie panie pokazywały mi nawet tytoń w paczkach. No a więc może ktoś z tego forum wie gdzie można snuff nabyć i gdzie jest największy wybór?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie można kupić snuff (tabakę) w Łomży? |
ile dasz ?
|
|
no ile dasz, ja mam, a nawet jeśli nie mam to mogę mieć
|
|
Na przeciwko katedry w kiosku masz tabake itp. ;P
|
|
W Kauflandzie. Wchodzisz i zaraz po prawej stronie w kiosku z gazetami. Stajesz przed ladą i patrzysz w dół. Tam, na dole za szkłem jest tego trochę.
|
|
W kiosku na rogu, tam gdzie wjeżdza w się Dworną od tej głownej ulicy co prowadzi do ronda. Zapomniałem nazwę ulicy ale chyba legionów.
|
|
jak ty chodzisz i pytasz o snuff to sie nie dziw ze nikt nie wie co to jest . Idz do pierwszego lepszego powiedz ze tabake chcesz i wszycho. W kazdym kiosku jest.
|
|
Nie do końca. Zawsze pytam o tabake, czasem nawet tłumaczę, że to tytoń przeznaczony do wciągania nosem
|
|
Najlepiej zapoatrzony jest kiosk U darka na aleii Legionów. tam przy przejsciu na plac pocztowy. Jest również w tym saloniku prasowym w kauflandzie, ale tam jest strasznie drogo, lecz mają takie tabaki jakich w kiosku nie ma.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |