Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CZWARTKOWE CZUWANIE PRZY OŁTARZU PAPIESKIM!!! |
we czwartek o 20 przy Kościele Miłosierdzia Bożego odbędzie się czuwanie młodzieży (ale mam nadzieję, że nie tylko) w intencji Ojca Świetego. Weźcie ze sobą świece, poinformujcie wszystkich swoich znajomych. Przyjdźcie, wspólnie oddamy cześć Temu WIELKIEMU CZŁOWIEKOWI !!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CZWARTKOWE CZUWANIE PRZY OŁTARZU PAPIESKIM!!! |
Napewno sporo osób przyjdzie...
|
|
Przyjdę napewno
|
|
Kto ma zdjęcia ze spotkań z Ojcem Św. niech weżmie ze sobą aby jeszcze raz przeżyć te spotkania.
|
|
Jesli to prawda ze studenci rowniez nie beda mieli w piatkowy (bardzo sumutny dzien)zajec,to w czwartek jestm na pewno na tym czuwaniu razem z wami.
|
|
To będzie piękne :)
|
|
Ja też na pewno przyjdę i zaprosze znajomych.
|
|
Ten sam wątek tutaj: http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=29161&t=29161 Sugeruję zebrać się w jednym miejscu :). _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Namówie znajomych...
|
|
No mam nadzieje że teraz do i ze swojej szkoły, a chodźby ludzi z podwórka (chodzi mi o sąsiadów z osiedla) namówimy na wspólne czówanie. Pozdro dla tych co przybędą. Ja też zjawie sie napewno. ;) PoZdRo DlA kUmAtYcH ... :-)
|
|
napewno bedziemy wszyscy łomzynianie...jednoczmy sie w modlitwie i na codzien...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |