Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najlepsza obsługa w Łomży |
Był już post gdzie jest najgorsza obsługa w Łomży, a teraz "gdzie jest najlepsza obsługa w Łomży" tylko proszę o szczere wypowiedzi a.b.c
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najlepsza obsługa w Łomży |
W Kisielnicy dobrze obsługują w tym drewnianym budynku.
|
|
taki post też już jest u był nawet pierwszy niż najgorsza obsługa czytanie nie boli:) ...Zaufanie to potega....
|
|
|
Najepsza to była w 4+ salon Plusa, najgorsza z mozliwych PLAY w STOKROTCE nie dziwie sie ze zamkneli, otworzyli nowy salon Plusa, jest tam duża gruba baba strasznie się panoszy, i inne laski jakieś nie kumate. Byłem w Kauflandzie jest ok ale telefonów nie mają :( Salon orange nie wiem nie byłem.... w Erze też. Szkoda że Plusa w 4+ zamknęli tam było spoko
|
|
najmilsza hmm... monopolowy rafi , natalka , na sniadeckiego ,alex na kollataja :D Panie zawsze usmiechnete miłe . Najgorsza to nie wiem ale bylem kiedys na malachowskiego w tym ostatnim sklepie spozywczym w pawilonach , ostatni na rogu pawilonu i byly chyba praktykantki , powiedzialem ze takie i takie piwo , a jedna do drugiej , idz przynies , nie ty idz przynies mi sie nie chce , to powiedzialem zeby sie ogarnely i poszlem :P
|
|
ja jestem na stacją BP tam jest sztucznie ale miło
|
|
polecam też wymiane opon u goska w starym pomie tam jest miła obsługa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |