Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Plik - pdf |
Jak otworzyć plik PDF w Star Office 9?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Plik - pdf |
A nie lepiej użyć do tego Foxit Readera?
|
|
Albo coś z Adobe? Adobe Reader np _____________________ Ale to tylko moje zdanie :)
|
|
tak posiadam adobe acrobat 8 pro a foxit reader jeszcze nie ale sprawdze star office 9 chyba tylko jedynie zapisuje plik w formacie pdf spodziewałem się po tym programie znacznie więcej a tak na marginesie w jaki sposób można zmniejszyć rozmiar czcionki adobe acrobat 8 pro?
|
|
o losie !!! chłopie skopiuj treść pliku do star office 9 (czy co tam masz), zmień rozmiar czcionki i ponownie zapisz w pliku pdf. !!!
|
|
a tak w ogóle , to jak przerobić moje cv zapisane w WORD na plik PDF, BO MUSZĘ TO ZROBIĆ A NIE MAM O TYM ZIELONEGO POJĘCIA a.b.c
|
|
bez ceregieli, nie macie dobrego znajomego co wam to zrobi, a nie stawiacie glupie pytania!!!!!!!!!!!!
|
|
a.b.c po prostu zapisz plik jako pdf.
|
|
pdf creator
|
|
próbowałam zapisać plik w tym formacie, ale nie udało mi się, a pdf creator jest po angielsku. No cóż, poliglotą to ja nie jestem, nie znam angielskiego. sorki , że jestem taka niedouczona (głupia) a.b.c
|
|
przeslij mi plik worda na maila to ci przerobię na pdf ps wcale nie nie jestes niedouczona nie kazsy musi znać się na wszystkim d.rogowski@autoandaro.pl pzdr
|
|
w pracy mam zawsze osobe , ktora mi pomoze, jestem wdzieczna bez granic
|
|
http://www.freepdfconvert.com/
|