niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sklep SEKOR na jednostce w ŁOMŻA

WITAM odradzam ten sklep z powodu niesłownosci i niewywiązywania z umowy zamawia sie towar a przyjezdza inny umawiają sie z klientem na transport a przyjezdzają kiedy chcą np; za tydzien, okłamywanie klienta przy zamówieniu wszystko jest pieknie i ładnie potem co do czego to brakuje drobnych elementów towar nie jest nowy tylko demontowany z wystawy i przyworzony bez gwarancji z uszkodzeniami. Aby wziąsc u nich cos na raty trzeba czekac minimum 2 godz. brałem w tym sklepie cokolwiek pierwszy i ostatni raz,miesiąc czasu upłynął zanim zrealizowali moje zamuwienie na dodatek z wielko łaską i wogle szok!!!!
NIEPOLECAM

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sklep SEKOR na jednostce w ŁOMŻA

Taki post z licznymi błędami świadczy tylko o piszącym.

Proszę pamiętać, że za nieprawdziwe i szkalujące informacje właściciel może pozwać Pana do sądu ("sondu" według Jasia Śmietany).

Kupował Pan na firmę czy jako osoba fizyczna? Jeżeli jako osoba fizyczna to towar MUSI mieć gwarancję, a dokładniej sprzedawca musi odpowiadać za jakość sprzedanego towaru, chyba że strony umówiły się inaczej. Można zgłosić zażalenie do PIH, jest oddział w Łomży.

Dwie godziny to nie jakiś kosmiczny okres oczekiwania na decyzję kredytową, normalna procedura.

Na przykład ja mam pozytywne zdanie o tym sklepie.
Dość nie dawno kupywałem u nich i nie miałem żadnych problemów, towar przywieziony na czas, obsługa też miła.
Zero zastrzeżeń.

wszystko ma swoje plusy i minusy,klijent często powinien zrozumieć sprzedawce i być cierpliwym a nie opisywać byle błachostki na forum,maniek widać wybredny jesteś i upierdliwy hehe,takich klijentów jak ty spławiam w mig a do tego analfabeta lol:)pozdrawiam wszystkich sprzedawców i życze jak najmniej takich klijentów.......

aa

do maniek-maniek,jezeli Ty zamawialeś towar tak samo ,jak piszesz ,to nie dziwne ,ze Cię nie zrozumieli i tak potraktowali ,naucz sie poprawnie pisac ,a pózniej zabieraj głos.pozdrawiam

Chcesz nazywać analfabetami,to sprawdz,jak piszemy ,,klijent''.

dla mnie spoko sklep. Byłem, kupiłem zadowolony jestem. Polecam

nenufar - uważam, że pandemonium napisał to słowo specjalnie i celowo.

nenufar masz oczopląsu dostań hahaha klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijentklijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent klijent..............the end

aa

pandemonium - uważałam, że napisałeś to specjalnie, aby podkreślić i uwypuklić takiego "klijenta" od zwykłego normalnego klienta. Ale teraz zmieniam zdanie. Poza tym drogi tępicielu analfabetów zjadłeś kilka ogonków i wielkich liter. Smacznego.

a dziękuje dziękuje i tak się nie gniewam i pozdrawiam cię:)

aa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org