piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
o:)????

Gdzie w Łomży są sklepy gdzie można sprzedać używane ubrania oraz używane i nowe książki (mam nowiuteńko książkę-wygraną i chciałabym ją sprzedać nieco taniej niż cena wyjściowa ale nie oddać za 20 zł jak kosztuje taka 57zł)??Proszę o odpowiedź!Dziękuję

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: o:)????

duzo stracisz, nie wiem czy to sie oplaca? w sumie te dwadziescia to i na jagodach uzbierasz

Właśnie ja chcę zyskać bo po co mi książka która ma się przewalać a tak to trochę grosza wpadnie

więc wie ktoś gdzie znajdę takie sklepy co skupują te rzeczy???

kolego , jak ja ci pomoge...?
muszisz rozwinac czerwony sztandar z napisem ,bo nikt nie slyszy..

najlepiej sprzedaj na allegro, w Lomzy dostaniesz grosze

jak sklepy sprzedaja za 57 to i biorom je gdzies za 20 wienc nie licz na 40 .:)

(mam nowiuteńko książkę-wygraną i chciałabym ją sprzedać nieco taniej niż cena wyjściowa ale nie oddać za 20 zł jak kosztuje taka 57zł)

Wygrałeś książkę wartości 57 zł ???!!! Zastanów się ile ta książka rzeczywiście jest warta, być może została przeznaczona na nagrodę bo leżała na magazynie od roku i mimo 10 przecen nikt jej nie chciał kupić ?
Mam dla Ciebie dwie podpowiedzi: zobacz ceny książek na Allegro i spróbuj szczęścia lub poszukaj skupu makulatury (tam płacą gotówką).

jezeli nowiutka, to ja daj w przezencie komus z rodziny, zaoszczedzisz na wydatku

a chociaz ladna ta ksiazka???? z jakimis z obrazkami???? czy bez obrazkow...???pewnie masz ich pelno na sprzedanie i nimi handlujesz...???bierzesz z lewej reki i tyle

mozesz sprobować w Domu książki czy jakos tak, to jest obok szkoły muzycznej, na rogu jest optyk a zaraz za nim trzeba isc schodkami w dół i już :)

Jakie masz książki do sprzedania?

Bylam w podobnej sytuacji, swoja wygrana ksiażke sprzedalam na allegro

h0jowe forum

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org