piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Marsz Mlodziezy

Czy ktos z Was slyszal o tym? Dzis podobna ma sie odbyc Marsz Mlodziezy w strone Katedry, o godzinie 19.00, z tym ze nie wiem skad. Jesli macie jakies info, to bardzo prosze o wpisanie. [ * ]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Marsz Mlodziezy

w poniedzialek marsz mlodziezy za papieza o godzinie 19 od placu wolnosci do katedry.

W takim razie ktory to jest Plac Wolnosci? Bo szczerze mowiac juz sie pogubilem.

Prawdę mówiąc też nie wiem gdzie to może być. Plac Niepodległości, to wiadomo - dawny Rynek Zambrowski. A Plac Wolności?

w Łodzi jest organizowany marsz z placu wolnosci do katedry o 19 ;] chyba to dotarlo az do nas ;] ale idea i tak jest dobra tylko trzeba sie lepiej zorganizowac

Moc Internetu. Ale pomysl zorganizowania w Łomży Marszu jest na miejscu. Trzeba okreslic czas i miejsce gdzie maja się wszyscy zebrac, aby przejsc w zadumie, spokoju i modlitwie do Katedry.

Przed chwilą tez słyszałem w radio, że to w Łodzi z Pl. Wolności. Rozpropagujmy tę piekną ideę i na Łomżę. Jeśli nie dziś, to mmoże na jutro.
A zebrać można by się przy ołtarzu papieskim i przejść do katedry.
Piszmy o tym i przekazujmy dalej. Byłoby to piękne, bo spontaniczne uczczenie pamięci naszego Papieża.
Proponowałbym wtorek, godz. 18.00

w poniedzialek marsz mlodziezy za papieza o godzinie 19 od placu wolnosci do katedry

Czytaj Ptysiu, bo pisac umiesz, ale z czytaniem chyba nie bardzo. Gdzie jest w Łomży ten plac wolności?

Jestem za .Pięknie by to wyglądało raczej wieczorem (koło 19.30)przy zapalonych płomieniach młodzieńczych serc i świec:)

No to wreszcie jest marsz dzisiaj czy nie??

i Proszę konkretnie napisac skąd i o której......

We wtorek - marsz młodziezy za Papieża o godzinie 19 od Ołtarza papieskiego do katedry.

Sądzę też, że przy tej okazji warto też pamiętać o naszym wielkim rodaku pochodzącym z ziemi łomżyńskiej, ks. Stefanie kardynale Wyszyńskim, nazywanym Prymasem Tysiąclecia.

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=28951&t=28951

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org