Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marsz Mlodziezy |
Czy ktos z Was slyszal o tym? Dzis podobna ma sie odbyc Marsz Mlodziezy w strone Katedry, o godzinie 19.00, z tym ze nie wiem skad. Jesli macie jakies info, to bardzo prosze o wpisanie. [ * ]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marsz Mlodziezy |
w poniedzialek marsz mlodziezy za papieza o godzinie 19 od placu wolnosci do katedry.
|
|
W takim razie ktory to jest Plac Wolnosci? Bo szczerze mowiac juz sie pogubilem.
|
|
Prawdę mówiąc też nie wiem gdzie to może być. Plac Niepodległości, to wiadomo - dawny Rynek Zambrowski. A Plac Wolności?
|
|
w Łodzi jest organizowany marsz z placu wolnosci do katedry o 19 ;] chyba to dotarlo az do nas ;] ale idea i tak jest dobra tylko trzeba sie lepiej zorganizowac
|
|
Moc Internetu. Ale pomysl zorganizowania w Łomży Marszu jest na miejscu. Trzeba okreslic czas i miejsce gdzie maja się wszyscy zebrac, aby przejsc w zadumie, spokoju i modlitwie do Katedry.
|
|
Przed chwilą tez słyszałem w radio, że to w Łodzi z Pl. Wolności. Rozpropagujmy tę piekną ideę i na Łomżę. Jeśli nie dziś, to mmoże na jutro. A zebrać można by się przy ołtarzu papieskim i przejść do katedry. Piszmy o tym i przekazujmy dalej. Byłoby to piękne, bo spontaniczne uczczenie pamięci naszego Papieża. Proponowałbym wtorek, godz. 18.00
|
|
w poniedzialek marsz mlodziezy za papieza o godzinie 19 od placu wolnosci do katedry
|
|
Czytaj Ptysiu, bo pisac umiesz, ale z czytaniem chyba nie bardzo. Gdzie jest w Łomży ten plac wolności?
|
|
Jestem za .Pięknie by to wyglądało raczej wieczorem (koło 19.30)przy zapalonych płomieniach młodzieńczych serc i świec:)
|
|
No to wreszcie jest marsz dzisiaj czy nie??
|
|
i Proszę konkretnie napisac skąd i o której......
|
|
We wtorek - marsz młodziezy za Papieża o godzinie 19 od Ołtarza papieskiego do katedry.
|
|
Sądzę też, że przy tej okazji warto też pamiętać o naszym wielkim rodaku pochodzącym z ziemi łomżyńskiej, ks. Stefanie kardynale Wyszyńskim, nazywanym Prymasem Tysiąclecia.
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=28951&t=28951
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |