Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Feel |
Jutro Gościniec łomżyński i między innymi FEEL , chyba warto tam być ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Feel |
na pewno warto hehe od zawsze moim marzeniem było poznać kupichę hehehehe
|
|
warto ubezopieczy c sie z warto
|
|
Powinienem zamknąć temat ale juz nic nie mówie....
|
|
Byłam na koncercie Feela w Sierakowicach. Szału nie było. Zobaczymy jak będzie w Łomży :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
feelc
|
|
|
o ktorej to sie zaczyna
|
|
Od 18,oo zaczynają się występy m.n. Andrzejewicz i Feel. Wypadaj z domu.
|
|
ja to tam niewiem wiem tylko że browar łomża jest sponsorem
|
|
arabski , litości ja idę a Ty co kalesony i pod pod poduche.
|
|
a co ja mowie ze nie pojde? Nie bede dupy grzał w domu :]
|
|
Arabski trzeba poczekać , pogoda się wali. Ja filuje na FEEL a to dopiero ok. 20,00. ****** pogoda.
|
|
FAJNIE BYLO CO ? NO MI TESZ SIEM PODOBYUWALO ! super!
|
|
z winy mojej, i bije sie w piersi ze to jest prawda, -muzyka polska nie nastraja mnie zabardzo ,newet taki FEEL, a szkoda, bo maja chlopcy co pokazac
|
|
Najłatwiej jest krytykować. Jak dla mnie super. Tyle z mojej strony.
|
|
Pewnie, że super! Świetne występy! I nie sądziłam, że w Łomży mieszka aż tyle ludzi:O wylegli i szał...
|
|
jestem za daleko zeby slyszec;;;!!!!
|
|
Heh śmiać mi się chce z coniektórych ludzi , wypowiadających się na tym forum.Nikt nie słucha feel , a co do czego większa część Łomży wczorajszy wieczór spędziła na muszli.Śmieszy mnie gadanie : " poszedłem z nudów " czy coś w tym stylu , mi jeżeli nie odpowiada muzyka to poprostu nie idę , albo wybieram się w inne miejsce a nie na " takiego feela ". Piszę to też odnośnie sytuacji , która spotkała mnie wczoraj właśnie będąc na muszli , stało sobie kilku kolesi , którzy wyśmiewali zespół i stwierdzili , że nie bedą słuchać pedała he no ok masz prawo , nie chcesz nie musisz słuchać...ale najlepsze jest , to ze za jakies pół godziny "koledzy" nagle skakali w rytm muzyki i o dziwo znali słowa piosenek ;] No comments ;]
|
|
A ja byłem na feelu chociaż nie przepadam za nim a dlatego tam byłem ponieważ w takie imprezy zawsze można spotkać znajome mordy i pogadać wypić piwo, chociaż też znajdą się tacy którzy tam byli ze względu na % ;P a swoją drogą nie opylało się wydawać 5 zł na kubek piwa, sam widziałem jak dużo osób miało ze sobą alkohol ale cuz organizator też musi zarobić
|
|
zajebiscie było
|
|
a mi sie podobalo bardzo...i uwazam ze czesciej powinny byc organizowane takie impprezy...:DD DLA MNIE BOOOOOMBA;)
|
|
nie idźcie tam bo burza będzie pomogę ile tylko moge
|
|
jaki orient
|