piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zmarł Jan Paweł || =(

Odszedł Karol Wojtyła - Jan Paweł II, Papież który zmieniał świat i ludzkie serca. Oddajmy mu ostatni hołd i pożegnajmy wielkiego, ale jednocześne bliskiego Człowieka.Eh...Papież trafił do Boga...tego lepszego świata złóżmy my hołd poprzez ten symboliczny znicz [*][*][*] Niech Ten Człowiek Już Na Zawsze Pozostanie W Naszych Sercach!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zmarł Jan Paweł || =(

[*]

Zgasł tak wieli człowiek który tak zjednoczył świat jak nikt inny który był dla całego świata tak "Wielki" .Dla mnie osobiscie zmarł jeden z najważniejszycjh osób na świeci już nie będzie drugiego takiego jak on ponieważ ojca się ma tylko jednego

Człowiek żyje, doputy pamieć o nim żyje.
Naszego papieza świat predko nie zapomni.

Temid

Człowiek żyje, doputy pamieć o nim żyje.

Temid

[*]

Temid święta racja

Wszystkie polskie stacje radiowe dostosowaly swoje programy i muzykę do tych smutnych dla nas wszystkich chwil, a Radio Łomża, zdaje się tego nie zauważyło. Nikt od nich nie wymaga nadawania marszy pogrzebowych, ale bardziej pasowałaby muzyka stonowana, a nie najwieksze przeboje lat 60,70 i 80.

hmmm tak samo niektóre programy tv nie nadają...z powodu śmierci Papieża i dopshe chociaż pamiętają...pozdro

^Zawsze Będziemy O Tobie Pamiętać^

[*] [*] [*] Odszedl największy Polak w dziejach naszego narodu:(((( Koniec świata jest coraz blizej....

Konca siatan chyba niebedzie

Kochany, wspaniały Człowiek.... Tak daleki a jednocześnie taki bliski.....Jak Ojciec, taki dobry, z poczuciem humoru, ciepły, rozumiejacy....Żal w sercu, smutek, łzy....A jednocześnie spokój i nadzieja, taki dziwny optymizm.Być moze teraz jeszcze bliżej. Na wyciagnięcie modlitwy......
Wieczny odpoczynek Janie Pawle....Kocham Cię....

eh...ata...lade słowa;] a końca świaata nie bedzie jush 3 przeżyłem i jakoś dalej tu jestem..

Nom właśnie w radiu Łomża to chyba komputer siedzi bo słyszałem to samo piosenke dwa razy ( Przeżyj to sam ..) kiedyś to chociarz wiadomosci były i wogóle etam porzestawie sie na BaB i bedzie tz.w kuchni włącze na bab bo ja i tak nie słucham , a co do programów tv to Polskie kanały albo przestały nadawać tak jak np: Mtv,Viva,Itv,Plus albo nadawają relacje z rzymu albo pokazują Jana Pawła II . A np Niemieckie albo Ruskie programy nadal chodzo .

Żałoba Narodowa ... [*]

To że przestały nadawać, nie powinno dziwić, wszak jest wyrażenie szacunku dla papieża Jana Pawła II Wielkiego, jak już zaczyna sie o nim mówić.
Że muzyka leci w Radio Łomża z komap, to więcej niż pewne, ale nie jest trudnym przygotowania play listy z piosenkami poważniejszymi. Chyba, że redaktorzy pogrążyli się w takim smutku, że zapomnieli o radiu.

A ja mam pytanko wczoraj w których kościołach biły dzwony na znak śmierci Papieża ?? bo w parafii Św. Brunona nawet kościół był zamkniety :/ i dzwonów nie było słychać :/

Powiem Wam, że nasz katolicko-niewyuczalny narodek postapi tak, że z nauk JP II niczego nie wyniesie i niebawem zaczną się znowu wszyscy żreć (politycy i inne szuje) ze zdwojona siłą! Szybko "odrobią" te chwile wzruszenia. Kurduple - Kaczory już zaczęli. Smutne to wszystko podwójnie....

Zbych

Ten świat juz nie bedzie taki sam :(

Niebedzie tez juz nigdy takiej samej osoby...

no nie bedzie ale cosh poradzimy =|=/=[

www.wosp.org.pl/forum
Wejżcie na rozmówki różne na temat:
Wierzę ale nie praktykuję... jedpapieża podziwiam i szanuję!

Są jednak niektórzy ludzie którzy inaczej myślą o Papieżu...

Hmmm...w piątel jest pogżeb J.P || eh...a wczoraj był symboliczny pogżeb na placu Piłsudskiego w wawie...hmmm było coś koło 300 tyś. ludzi a w Watykanie ma być prawdopodobnie 1 mln Polaków i 4 mln obcokrajowców...hmmm razem 5 mln...niech Ten Człowiek Wie Że Nie Zapomnimy O Nim Nigdy!!![*][*][*]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org