niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pozar

Wie ktos co sie dzieje gdzies na nowym moscie. Bo z okna widze ze w tamtych okolicach taki pozar ze hohooh

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pozar

No właśnie też widzę, że duży dym leci.

"Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".

z Południa ten dym też widać-całkiem duży!!!Ponoć to ze starej Łomży?

Ciekawe co się pali:)

"Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".

**** ci sie pali ;-O . Stodoła się pali na górnej i tyle ale sensacja ;-%

Ze stodoły taki dym człowieku co ty ćpasz...

Jakis dom chyba

Zamknij morde ćpać to ty se możesz z rodzinko przy obiedzie ,jak nie wiesz to sie nie odzywaj ,a ciekawość to stopień do piekła !

Mi to wygląda na Piątnicę nie Łomżę, ale nie wiem, w każdym razie aż w domu dym czuję..

黒い蝶

na ul. Kierzkowej spalił się dom

*** ci sie pali ;-O . Stodoła się pali na górnej i tyle ale sensacja ;-%

Zamknij morde ćpać to ty se możesz z rodzinko przy obiedzie ,jak nie wiesz to sie nie odzywaj ,a ciekawość to stopień do piekła !

Kolega powiedział, że spaliła się stodoła powiedział żebym się nie odzywał jeśli nic nie wiem a tu okazało się, że spalił się dom:). Kolego pozdrawiam i po raz drugi powtarzam zmień dilera:)

Stara Łomża spowita dymem.

Jeden dom czy parę domów?

chyba jeden.

to jasiu śmietana robił grilla!

Mam nadzieję, że nikomu nic się nie stało.

nawet, jeśli wszyscy zdrowi, to tragedia jakiejś rodziny - napewno. :/

może harcerze zrobią zbiórkę, zamiast populistycznie dorabiać owsiaka i cwaniaków powodzian? zobaczymy jacy są "prawdziwi".

piorun strzelił chyba w budynek mieszkalny i sie zapalił na ulicy wąskiej lub górnej

Na górnej cztery straze pożarne gasiły.

A ja w temacie tylko tyle. Tak bywa jak się żałuje pieniędzy przy stawianiu domu na dobrą instalację odgromową. Dopóki ludzie w Polsce się nie ogarną takie tragedie będą. A powodzianom można powiedzie tylko to, co Cimoszewicz 13 lat temu: trzeba się było ubezpieczyc. Teraz to płacz bo szkoda pieniędzy. Każdy jeśli mieszka na terenie zalewowym jest tego świadomy.

Łomża to jest potęga, Łomża najlepsza jest!!!

to byla stodola, byl i widzial

No ,ale są cwaniaki co siedzą przed kompem i się wypowiadają na tematy nie mając bladego pojecią tak jak np FiLo997 i chciał byś mieć na miary na mojego dillera ;-)

Ortografia kolego ortografia.

Cześć, może się harcerz odezwie :D

wiec tak:
jeśli chodzi o Owsiaka, to sam popieram WOŚP (tworze strone sztabu łomżyńskiego)
natomiast jesli chodzi o pomaganiu powodzianom to czesciowo nie masz racji, nie wiesz jak jest na terenach popowodziowych. należy im pomagać. ale nie w ten sposób ze taki Pyczot wysyla harcerzy do domów aby "dziadowały" o wersalki, lodowki itd. i dlatego nie chodze (nieraz mam ochrzan od niego)

Paweł D.
harcerz z jednej z łomżyńskich drużyn.

Paweł Dąbrowski
http://pdabrowski.art.pl

grzmoty i pioruny dziś były niezłe xD
a spaliła się stodoła, tak mówila kobieta, przechodząca obok miejsca wypadku, uslyszalam przypadkiem ; )

Koniec tematu 3 stodoły 1 chlew tyci tyci 6 domów udałoo się ocalić,dla wszystkich to był szok.

to aż taka burza w Łomży była?

jesli ktos nie wie to niech sie nie wypowiada komus stala sie tragedia a tu wilka sensacje riobia z tego ciekawe jak by tobie sie cos takiego stalo czy bys sie smial jeden z drugim i zaden dom sie nie spalil tylko stodola i chlewki i nie wymyslajcie glupot wiekszosc z was cieszy sie z ludzkiej krzywdy

Nie wiedziałem, że mieszkam w mieście, w którym są stodoły i budynki inwentarskie w ciągłym użyciu.

Co do burzy, podobała mi się.

A mocno lało? Bo wyjechałem na weekend...

lało dosyć mocno, ale nie jakoś przeraźliwie.

btw - w końcu pojawił się artykuł o wczorajszym pożarze.

chciałbym w tym miejscu zwrócić uwagę na pewien fakt: mimo, że redakcja 4lomza.pl często popełnia literówki i czasami artykuły pisze nie do końca poprawnie, to zdjęcia im wychodzą lepiej, niż dobrze....

A dlaczego usunięto mój post?

Napisałam, że zdjęcia są OK, natomiast ortografia kuleje. Przypomnę zboże było napisana jako "zborze".

Dlaczego administracja toleruje tysiące głupkowatych i debilnych wpisów ( w stylu między innymi jasia śmietany) na forum a jak ktoś napisze post z konstruktywną krytyką to zamiast przeprosić, skulić ogon pod siebie, poprawia się a niewygodny post usuwa?

Mój mail:
zoltyjesiennylisc@wp.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org