Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża dla Papieża... |
Co się dzieje??? Czemu w naszym mieście jest tak cicho??? Przecież w każdym mieście Polski w chwili zgonu Papieża nie zadzwoniły dzwony?? Dlaczego?? Dlaczego w oknach nie widać świec?? Dlaczego?? Zjednoczmy się teraz drodzy Łomżyniacy w jednakim żalu.. cierpieniu i modlitwie! Spotkajmy się w kościołach i przed OŁTARZEM PAPIESKIM... MÓDLMY SIĘ...!! :(((( Nasz Ojciec Święty teraz wraz z Bogiem będzie nam błogosławił z nieba...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża dla Papieża... |
Umnie w kościele o 0.00 była msza i jakoś dzwoniły dzwony i cały ołtarz jest świecami
|
|
przyjdż do centrum i popatrz jak są balkony udekorowane...
|
|
Ja tez niezwykle byłam zdziwiona gdyż nie słyszałam dzwonów z Katedry a kościół niedaleko ul. Śniadeckiego był zamknięty na cztery spusty.... zawsze wiedziałam że z ludzmi w Łomży dzieje się coś niedobrego, ale żeby tak? Don o ilu balkonach mówimy? bo ja dzisiaj naliczyłam ze cztery
|
|
ja naliczyłem 1 balkon z flago i wieczorem w 5 domach świeczki się paliły :(
|
|
Niebylo chyba wogle dzwonów
|
|
Ptysiu zakurzyły ci się uszy, przez ten komputer nie masz kiedy ich myć. Dzwony biły po 22-giej, w Katedrze też.
|
|
Umnie w kościele wczoraj w nocy o 0.00 dzwoniły i dziś kilka razy. Jaki Proboszcz taki kościół.
|
|
Polak właśnie tak jest
|
|
na stronie www.radionadzieja.pl oddano hold Wielkiemu Polakowi przytaczajac Jego najbardziej znane wypowiedzi... °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
No wlasnie, przelecialem po stronach, po falach radiowych i mam co nieco do powiedzenia. Rozglosnie krajowe jak i nasze rozglosnie regionalne uczcily zmarlego. Radio Bialystok, Radio Nadzieja, nawet Radio Lomza. A co z Radiem Bab? Na ich stronie nawet nie wspomniano o tym co sie stalo w sobote o 21.37. U nich pomaranczowo :((( a przeciez jest tak smutno bez Papieza ktory tworzyl nasza historie.
|
|
Hmmm w Katedrze byłam i było zamkniete...
|
|
W Łomży są firmy które zlekceważyły pamięć o Ojcu Świętym. Pomimo ogólnonarodowej żałoby nie wywieszono flag z kirem m.in. w Łomżyńskim (a może nie łomżyńskim) Browarze. O godz. 10.00 nie widziałam żadnej flagi, jakby nic się nie stało. Hańba i wstyd - ponoć nie stać ich na flagi narodowe. Ciekwa jestem jakimi samochodami jeździ dyrekcja tej firmy? Już w niedzielę z rana prawie cała Łomża była oflagowana - niby szczegół ale źle świadczy o ludziach tam zarządzających.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |