Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zagrożenie z Zachodu |
Wszystko co jest na Zachodzie po paru latach przychodzi do Polski - "demokracja", Unia Europejska, Szengen, Coca Cola, nawet samochody po paru latach do nas stamtąd przyjeżdżają. Oczywiste jest, że jak czegoś nasz rząd nie zrobi to też do nas przyjdzie: http://www.wykop.pl/artykul/423371/niemieccy-uczniowie-w-mniejszosci-1-5/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zagrożenie z Zachodu |
Demokracja- jest bo nic innego lepszego nei wymyslili. Coca Cola - jest bardzo smaczna przyznasz, szczególnie z lodem i limonką. Samochody- z zachodu są lepsze bo są lepiej wyposażone w lepszej cenie. Szengen - Fajnie jest jechać z dowodem osobistym na zakupy lub urlop i nie nie stac w korkach na granicy Unia Europejska - Jedź na wieś i/lub zapytaj rolników o zdanie, niech pokażą Ci swoje wypasione ciagniki i dofinansowane gospodarstwa. Z domu nie wychodzisz? na jakim świecie żyjesz skoro nie próbowałeś nic z w/w punktów...
|
|
o seksie też porozmawiać publicznie możesz;)
|
|
tarczyn - czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją mocną stroną. Nie krytykuje Coca Coli (chociaż wole Cherry Coke), anie nie krytykuję niemieckich samochodów (sam jeżdżę właśnie sprowadzonym i nie narzekam). Podałem to jako przykłady zjawisk, typu "drang nach Osten". Gwoździem tematy jest link. Czy nasze dzieci, wnuki nie będą się czuły w szkołąch, które im wybudowaliśmy tak jak czują się obecnie mali Niemcy w swoich szkołach? Myślę, że to jedne z gorszych uczuć - we własnym domu, we własnej ojczyźnie czuć się jak intruz.
|
|
Demokracja - nic lepszego nie wymyślono? tu sie mylisz demokracja to fatalny ustrój,monarchia jest dużo lepszym ustrojem.Myśl o tym że bumy na ulicach mają takie samo prawo głosu jak ja przytłacza mnie.Dam pijaczkom butelkę i zagłosują za czym i za kim im każe,to jest ok? Unia Europejska to jedna z bardziej przykrych rzeczy jaka nasz kraj spotkała.
|
|
unia europejska to jedna z lepszych rzeczy która nas spotkala, licze jeszcze na euro :)
|
|
liczyl wilk razy kilka po niesli i wilka
|
|
Ja po coca coli mam zgage
|
|
ja tam sobie chwale zycie na zachodzie,co prawda Polska juz wszystkimi typowymi stereotypami zachodnimi przesiaknela i w umiejetny sposob, dla niej tylko zaczela to wykorzystywac, co prawda wiekszosc jej mieszkancow czerpie zysk, jednym slowem polski przemysl kwitnie, i nie ma co sie wstydzic zagranicznych inwestycji
|
|
fedor, dadzą ci ,,kiełbasy wyborczej'' i też zagłosujesz na co będą chcieli. Jak powiedział znany towarzysz:nie jest ważne kto głosuje,ważne kto liczy głosy. A z tym zagrożeniem, to jak powrót do propagandy PRL.
|
|
szcebiotka - masz poczucie humoru: muzułmańskich pasożytów nazywasz "zagraniczną inwestycją". Dobre!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |