Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
IST coraz gorsze |
Witam, mam pytanie do uzytkownikow IST..? co myslicie o tym uslugodawcy. Bo ja teraz zastanawiam sie nad VECTRA lub ORANGE lacze 20mb przy umowie na rok to cena 84zl mc tanio ze szczeka opada i wiadomo stale 20mb tyle ze upload kuleje, za to w ist 59zl mc za cos co w polocie ma 10/10 ale tylko w polocie.?? czy nie czas na lepsze zmiany w IST..? y
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: IST coraz gorsze |
ZGADZA SIĘ,JEST CORAZ GORZEJ.
|
|
ja tam nie narzekam ! najlepszy w lomzy internet w zupelnosci wystarcza taki jaki jest :P
|
|
IST jest O.K.
|
|
Jeśli upload kuleje to te 20 mbit niewiele Ci da. ________ Malachit
|
|
nie jest tak zle, zalezy od konfiguracji komputera, lub rautera..., przez wifi nie osiagniesz 100% przepustowosci lacza
|
|
IST Kuleje bo jak były początki to oni klijentów zbierali i standardy były wyższe wiadomo żeby klijenci się zachwycali i jak już mają wiekszość Łomży to teraz poco im się starać ? podwyższać prędkość lub nowe usługi ? u mnie wszyscy prawie są w IST i jakoś już nawet DC+ nie zachwyca ich, ja mam Vectre od kilku dobrych lat jak jeszcze była prędkość najwyższa 156 kb/s i cały czas mam internet przez kilka lat może z 2 razy nie było internetu ale to i tak w nocy ;-) a prędkość stała chyba że komp zamulony to wiadomka a tak to mi z stronek po 1mb ściaga,jak chcesz to możesz vectre założyć jak po tych kilku latach mam zniżki że 60 zł płace za neta z pakietem tv .
|
|
kto ma zamiar zmieniac dostawce niech poczeka do wrzesnia a w tepsie bedzie mozna wychaczyc dobry net za dobra cene dostali oni ostatnio zgode od uke na obnizke cen neta i we wrzesniu zaczna wprowadzac prdkosci o ktorych do tej pory mozna bylo snic za odpowiednia cene mi tez skonczyla sie umowa w ist i narazie ich mam ale nie przedluzam umowy zeby moc w kazdej chwili zrezygnowac
|
|
Popieram IST jest o wiele gorsze niż na początku , nie mowa o DC++ , ciągle są jakieś problemy...
|
|
|
IST ma zastój Trzeba przyznac ze w tej cenie 60 zl nie ma obecnie intenretu o predkosci wiekszej niz 10mbit Ale pytanie peirwsze czy te 10mbit zawsze osiagamy - otoz nie Najbardziej jednak mnei wkurza to ze maja zupelnie prehistoryczne predkosci w nizszych cenach 256kbit to juz chyba inna era i sprytnie tak postepuja zeby kliencie placili po 60 zl i korzystal iz coraz slabszego internetu ja z nich zrezygnuje jak ktos wyzej pisal - na rzecz orange moze keidys pojda po rozum do glowy
|
|
Polecam tez INTERNETIe (dawny Netster polaczony z Netia) maja teraz fajne promocje na net w symetryku 8/8Mbit chyba za 59 zl i chyba sprzedaja tez 16Mbit. Jest mozliwosc dokupienia pakietu z telefonem (mozna przeniesc swoj stary nr tel. np. z TP). Telefon daja po kablu TP albo po swoim lub VoIPie. Osobiscie korzystam i polecam.
|
|
Internet stacjonarny era 20mb za 79 zl Odrazu bym go kupil - gdyby nie to ze zlodzieje karza jednoczesnie korzystac z telefonu tp
|
|
klemens0 popieram w 100 % te 512 kbit za 35 zł to śmiech na sali. tylko pamiętajcie że jak chcecie zerwać umowę to jak dasz wypowiedzenie np na początku sierpnia to i tak jeszcze za wrzesień trzeba zapłacic bo na wypowiedzenie masz 30 dni w miesiącu po którym złożyłeś wypowiedzenie. mnie tez ostatnio trochę zrobili dałem wypowiedzenie juz w czerwcu a tu się dowiaduje że jeszcze za lipiec trzeba zapłacić.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |