piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Praca dla osób pomysłowych i kreatywnych

Chciałam podzielić się z Wami pewną ofertą jaką znalazłam ostatnio w internecie. Energa S.A. organizuje właśnie całkiem interesujący konkurs, w którym główną nagrodą jest praca w tej firmie. Moim zdaniem świetna opcja dla osób kreatywnych i z pomysłami, gdyż warunkiem uczestnictwa jest najciekawszego planu rozwoju elektronicznego Biura Obsługi Klienta. Więcej informacji macie tu: http://www.energa.pl/konkurs . Co o tym myślicie? Planujecie spróbować?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Praca dla osób pomysłowych i kreatywnych

praca z tematu dla mnie ale za durzo tekstu rzebym muk to pszeczytac
tak wjenc nie bende tego czytal po szkoda czasu robota f polu czeka i zaraz ide pale zetora podczepiam bona i ośka w pole orać ...........
wiem rze nikt tego nie czyta i zaraz pewnie ktos mi powie ze bronami sie nie ora ale niestety ja wiem lepiej i mam zafsze racje hoc wam morze siem wydawac rze to wy macie racje to i tak ja mam racje .... to by bylo na tyle kolorowe przczoly i motyle !

Re: Praca dla osób pomysłowych i kreatywnych

To spam okrutny.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org