piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Salon fryzjerski

Jaki salon fryzjerski wedlug Was jest najlepszy?
Proszę podajcie mi ulicę, na której się znajduje..
I czy trzeba tam sie zapisywac..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Salon fryzjerski

Witam!!! Ja juz od dluzszego czasu chodze do salonu Edyta na Małachowskiego. Zapisywac sie trzeba i to duzo wczesniej....przynajmniej tydzien...zalezy tez zcego szukasz...czy strzyzenia czy farbowania...ja na farbowanie chodze do Edyty ale na podciecie wlosow do Sonaty przy CTO

Ja osobiście polecam Salon Fryzjerski Ewelina, znajduje się na ulicy Długiej ( w pobliżu biblioteki).
Właścicielką jest młoda dziewczyna która zna się na rzeczy :) Ja jestem stałym bywalcem tego salonu i jestem bardzo zadowolona.
Polecam

No ale niestety trzeba się zapisać :)

Eweliny zupełnie nie polecam... a tak w ogóle ten temat już był, więc wpisz w wyszukiwarce, a nie zakładasz kolejne

Dystans do samego siebie
tak bardzo brakuje go dziś ludziom

na targowicy , golą na łyso lub pod włos

Zdecydowanie polecam Ewelinę. Jednak z pewnym zastrzeżeniem... Kiedy ścina mi włosy właścicielka zawsze i bez wyjątku jestem zadowolona, jednak raz zdarzyło się, że ścinała mnie pracownica i jakoś nie mogłam się przyzwyczaić do nowej fryzury.
Dobra fryzjerka jest też w nowym salonie za diversem.
Do obydwu pań trzeba się wcześniej zapisać.

JA BARDZO BARDZO POLECAM SALON PRZY UL.MICKIEWICZA 53- ;AGA-ART".BARDZO MIŁA PANI ZAWSZE COŚ FAJNEGO DORADZI-CHODZĘ TAM OD SAMEGO POCZĄTKU JAK TYLKO POWSTAŁ.

100%SATYSFAKCJI!!!

A CO DO ZAPISÓW BARDZO CZĘSTO UDAJE MI SIĘ TRAFIĆ BEZ ZAPISÓW-ALE JAK SZYKUJE MI SIĘ JAKAŚ IMPREZA I CHCĘ SUPER FRYZURKĘ TO NIESTETY MUSZĘ SIĘ ZAPISAĆ -BO UPIĘCIA TEJ PANI SĄ TAK REWELACYJNE ,ŻE NA WESELA ITD.,ITP.-KAŻDY CHCE JE MIEĆ

TAKŻE WARTO SIĘ WYBRAĆ!!!!!!!!!!!!!!

ja tez polecam salon AGA-ART na Mickiewicza.jestem bardzo zadowolona ze strzyzenia mam modna fryzure .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org