piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomża dla Papieża...

Co się dzieje??? Czemu w naszym mieście jest tak cicho??? Przecież w każdym mieście Polski w chwili zgonu Papieża nie zadzwoniły dzwony?? Dlaczego?? Dlaczego w oknach nie widać świec?? Dlaczego??
Zjednoczmy się teraz drodzy Łomżyniacy w jednakim żalu.. cierpieniu i modlitwie! Spotkajmy się w kościołach i przed OŁTARZEM PAPIESKIM... MÓDLMY SIĘ...!! :(((( Nasz Ojciec Święty teraz wraz z Bogiem będzie nam błogosławił z nieba...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomża dla Papieża...

Umnie w kościele o 0.00 była msza i jakoś dzwoniły dzwony i cały ołtarz jest świecami

przyjdż do centrum i popatrz jak są balkony udekorowane...

Ja tez niezwykle byłam zdziwiona gdyż nie słyszałam dzwonów z Katedry a kościół niedaleko ul. Śniadeckiego był zamknięty na cztery spusty.... zawsze wiedziałam że z ludzmi w Łomży dzieje się coś niedobrego, ale żeby tak?
Don o ilu balkonach mówimy? bo ja dzisiaj naliczyłam ze cztery

ja naliczyłem 1 balkon z flago i wieczorem w 5 domach świeczki się paliły :(

Niebylo chyba wogle dzwonów

Ptysiu zakurzyły ci się uszy, przez ten komputer nie masz kiedy ich myć. Dzwony biły po 22-giej, w Katedrze też.

Umnie w kościele wczoraj w nocy o 0.00 dzwoniły i dziś kilka razy. Jaki Proboszcz taki kościół.

Polak właśnie tak jest

na stronie www.radionadzieja.pl oddano hold Wielkiemu Polakowi przytaczajac Jego najbardziej znane wypowiedzi...

°°°°°°°°°°
... evaa ...

No wlasnie, przelecialem po stronach, po falach radiowych i mam co nieco do powiedzenia. Rozglosnie krajowe jak i nasze rozglosnie regionalne uczcily zmarlego. Radio Bialystok, Radio Nadzieja, nawet Radio Lomza. A co z Radiem Bab? Na ich stronie nawet nie wspomniano o tym co sie stalo w sobote o 21.37. U nich pomaranczowo :((( a przeciez jest tak smutno bez Papieza ktory tworzyl nasza historie.

Hmmm w Katedrze byłam i było zamkniete...

W Łomży są firmy które zlekceważyły pamięć o Ojcu Świętym. Pomimo ogólnonarodowej żałoby nie wywieszono flag z kirem m.in. w Łomżyńskim (a może nie łomżyńskim) Browarze. O godz. 10.00 nie widziałam żadnej flagi, jakby nic się nie stało. Hańba i wstyd - ponoć nie stać ich na flagi narodowe. Ciekwa jestem jakimi samochodami jeździ dyrekcja tej firmy?
Już w niedzielę z rana prawie cała Łomża była oflagowana - niby szczegół ale źle świadczy o ludziach tam zarządzających.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org