Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gruby benek |
witam wszystkich co sadzicie o tej pizzerii w naszym miescie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gruby benek |
jezdzi tam taki fajny gruby kierowca spox koles!
|
|
jak dla mnie nazwa zniecheca mnie do pojscia tam wiem ze pizza jak pizza wszedzie tak samo tuczy ale jak na wejsciu juz mi sie o tym przypomina to sorry ale skutecznie mnie odstrasza
|
|
a mi smakowało...
|
|
bardzo dobra pizza, polecam Lomzes
|
|
Pizza dobra i bardzo duuża. Minusem jest to, że trzeba zajebiście długo na nią czekać... Lokal OK.
|
|
w ktorym miejscu jest ta pizzeria?
|
|
hehe,forum już zeszło na psy. Co sądzicie o reklamowaniu swojego dennego lokalu w taki sposób?
|
|
Co sądzicie o dennych wypowiedziach dennych osób? i co złego widzicie w tym, że ktoś chce się dowiedziec co ludzie sadzą o jego pizzerii?
|
|
pizza jest duza dobra ja akurat dlugo nie czekalem na nia a za dostawe nic sie nie placi ;) przemo
|
|
Pizza ogólnie dobra.. Ciasto z serem w rantach super.. Tylko mało sosów dają do pizzy i brakuje takich specjalnych łopatek żeby nakładać pizzę na talerz.
|
|
Pizza bardzo dobra, sos pikantny (to sos pomidorowy ,a nie pikantny - stan na pierwsze 3 dni ich działania,może teraz to się zmieniło). Drugi minus,to błąd przy jednej z dostaw do mnie...ale cóż mimo tego, na pewno w mojej osobie mają klienta.
|
|
acidfunk popieram! To jest FORUM! jeśli chcę dowiedzieć się opinii na temat mojej własnej działalności to m.in. właśnie forum jest od tego :] a ty Sativa pokaż mi gdzie tutaj widzisz reklame? z tego co wiem reklama polega na tym że podaje się nazwę lokalu i jego LOKALIZACJĘ! tutaj takowej lokalizacji nie zauważyłem :]
|
|
No właśnie, to gadać szybko gdzie to jest bo chcę spróbować !!!
|
|
ja tesz
|
|
Dmowskiego 1 G. Tam gdzie wczesniej był Food House. Piszę poprawnie po polsku. Bierz życie, mówi Ci życia narkoman...
|
|
mi pizza z grubego benka za bardzo nie smakuje... owszem jest tania, duża, ale specjalnie nie przypadła mi do gustu, poza tym spotkałam się z wieloma takimi komentarzami, a tu wszystkim smakuje... każdy ma inny gust po prostu;)
|
|
pizza nie jest najgorsza,ale trochę długo trzeba czekać 1.dia volo 2.da grasso 3.gruby benek 4.presto 5.tele pizza mysle ze kolejnosc jest dobra co do smaku pizzy bravo gt
|
|
a no własnie jak jest w tym presto? opłaca się wybrać?
|
|
Presto dobra na randkę z dziewczyną,ale musisz mieć gruuby portfel ;]
|
|
Napiszę tutaj ( z innego wątku o pizzy), aby szefostwo widziało i troszkę się zastanowiło nad swoją linią sprzedaży pizzy, bo cienko będzie;)) a więc: Autor: Brzeczyszczykiewicz (---.elomza.pl) Data: 15-07-10 15:56 Autor: kitek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 15-07-10 15:28 Polecam Grubego Benka - smacznie i nie drogo. Dagrasso kiedys bylo dobre, z m-c temu czy wiecej bylismy tam i sos czosnkowy śmierdział jak końskie g***o. Zjedlismy ja, ale juz bez tego naszego (byłego) ulubionego sosu :( Od tamtej pory tylko Gruby Benek. Gruby Benek podpadł. Pierwsza pizza do domu bez podwójnych składników zawierała dużo sera i był ok - opinia na forum zresztą, ale druga już kiepska. Pomimo zamówienia z podwójną liczbą składników ( rzecz jasna z dopłatą) pieczarek i szynki trzeba było szukać. Dam jeszcze jedną szansę Benkowi. Oby nie było jak wszędzie - początek dobry, dalej - jakoś to będzie. Pozwolę sobie wkleić jeszcze opinię Drania - mam nadzieję, że wybaczy hehe Autor: Dran (---.elomza.pl) Data: 15-07-10 17:13 Z Grubego Benka dowoza pizze chyba za zlotowke, o ile sie nie myle. Brzeczyszczykiewicz, a wiesz ze nad tym samym sie zastanawialem, czy to tylko moje wrazenie, czy cos sie zmienilo... Tez pierwszy raz gitara. A ostatnio zamowilem z podwojnymi skladnikami, to jak zobaczylem, stwierdzilem, ze sa 2 mozliwosci. Albo pizza z podwojnymi i pojedynczymi sie praktycznie nie rozni albo nie chcialbym zobaczyc pizzy z pojedynczymi... Zrobili dobre pierwsze wrazenie, ale jesli teraz zaczynaja oszczedzac, to cienko to widze... Tez na pewno jeszcze zamowie i sie przekonam. Dzień próby b
|
|
..blisko:)
|
|
Ja zamawiałem pizze z pieczarkami , szynką ,jalapeno i salami. Oczywiście pieczarek nie było więc 3 zł w plecy a pizza ociekająca tłuszczem. Jednynie na początku tuż po otwarciu było OK a teraz jest źle.
|
|
moim zdaniem dobre jest da grasso xxx
|
|
Pizza gruba, ale jak na mój gust trochę za ",mączysta" . Ale mój chłopak uwielbia i poleca.
|
|
raz jadłam, tłumy były ogromne a i ja przyszłam z dużą grupą, sama długo czekałam na pizzę, ale ci, którzy zamówili dosłownie 5 min przede mną dostali w naprawdę ekspresowym tempie, więc zależy po prostu od ilości klientów, ale wydaje mi się, że nie jest źle ;) pizza pycha, nie miałam okazji jeść w dagrasso ani presto (dagrasso idiotyczna lokalizacja, daleko od wszystkiego), ale chyba w każdej innej pizzerii w łomży jadłam i benek naprawdę dobrze się prezentuje ;) iii super ser w rantach i 2x dodatki. do tego naprawdę dobre sosy. nie wiem jak w dostawie, ale za samą pizzę warto się przejść ;D
|
|
a i cena naprawdę ok, duży wybór dodatków. szkoda że lokal trochę mały i taki "ciemny" ale może to właśnie tworzenie atmosfery ;D
|
|
polecam
|
|
Pizza znośna, ale nie powala smakiem. Przyzwoita obsługa.
|
|
Po redegustacji zmieniam zdanie. Na gorsze niestety.
|
|
Najgorsza pizzeria... : > Da grasso rządzi. I cztery pory roku
|
|
hehe łokciem sprobojcie nakladac pizze na talerz jak nie daja tej do nakladania
|
|
kiedyś smakowała mi z Da grasso, ale teraz tylko Gruby Benek, Pizze są duże i niedrogie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |