Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najlepsze seriale waszym zdaniem |
właśnie jakie najlepsze seriale ? napisz 10najlepszych taka ankieta 1. Dr House 2. Sex and the city 3. Buffy 4. Desperate housewives 5. Zmiennicy [teraz leciiii hehe ale tam jest klimat ! 6. Mad Men 7. Heroes 8. Roswell 9. Oficer i reszta 10. Californication
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najlepsze seriale waszym zdaniem |
1. J.A.G 2. A-team a reszty mi się nie chce pisać :P ;)
|
|
Te , których jeszcze nie nakręcono . Idż spać , póżno już.
|
|
Najlepszym Polskim serialem jaki był to MIODOWE LATA żaden serial nie dorówna mu....
|
|
True Blod, Vampire Diaries....Top Gear... Wszystko do sciagniecia z Pirate Bay... polecam,ale nie dla dzieci... :) I spedemona.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
miodowe lata hehe no tak polsat movies są poza zasięgiem ! one są poza klasyfikacją ! jak można konkurować z DLACZEGO JA albo MALANOWSKIM hehe a ŚWK to już kult pownini dostać Oskara za całość
|
|
1. m1ch4lina w szafie pancernej 2. m1ch4lina i 5 taksówkarzy na 4 metrach kwadratowych ---------------------------------------------
|
|
Życie na fali ( The O.C) i tyle w tym temacie
|
|
---------------------------------------------
|
|
Two and a half men You have a problem, I have a problem solver and its name is revolver.
|
|
Na wspolnej :)
|
|
McGywer Drużyna A a przede wszystkim W Kamiennym kręgu, ach ten leonsio,ach
|
|
Californication No pain, no gain.
|
|
Tajemnice Smallville Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
Robin of Sherwood (najlepszy Robin Hood jaki nakręcono) Serenity Kroniki Brata Cadfaela Na południe Przystanek Alaska Stawka Większa niż Życie :)
|
|
CSI 24 two and a half man the good guys CSI NY CSI Miami Fringe Burn Notice Leverage Law and order Royal pains i jeszcze kilka, ktore w Polsce pojawia sie za jakis czas
|
|
1.Kości 2.CSI Miami 3.Wzór 4.Dr.Hause 5.Dowody zbrodni 6.Californication 7.Tajemnice Smallville :D
|
|
oficer najlepsy nie ma co tamto
|
|
Dr House (wszystkie sezony) Lost (1 i 2 sezon) Prison Break (1 i 2 sezon) Friends (wszystkie 10 sezonów) Dexter (wszystkie sezony) Californication (2 i 3 sezon) :: die Zeitgeist ::
|
|
Spadkobiercy ... i nic więcej
|
|
jerycho i wyspa harpera
|
|
Dexter najlepszy bez dwóch zdań, następny Californication :)
|
|
Balthazar2205 szczylu ty
|
|
moda na sukces hehe
|
|
o tak,wartka akcja i w napięciu trzyma już ponad dekadę
|
|
Scrubs, House, V, How I met your mother
|
|
a dla mnie siedem koni dupe goni i zginal smalec z okna
|
|
Miodowe lata , Rodzinka zastepcza ;] a i Mamuśki nie najgorsze są ;))
|
|
klan http://www.youtube.com/watch?v=xELEprBhvRY http://www.youtube.com/watch?v=JoHacXfMvIM&feature=related
|
|
Hmm osobiscie nie mam ulubieńca ale tak czesto wracam do polskich produkcji takich jak rodzina zastępcza ( pierwsze 100 odcinków ) Włatcy Much są git;] można się uśmiać , Miodowe Lata miały urok chociaż ta druga seria Cudowne lata miodowe była już bez werwy , 13 posterunek był luzik .Zagraniczne pozycje to kultowe Z archiwum X :] pamietam że jak miałem 10 lat mniej to gdy leciala muzyka na początku to sie strasznie bałem hehehe Obecnie rzucam okiem w wolnej chwili na Majke ale to jakieś skapcaniałe. Najgorszy badziew stworzony ostatnio w polsce to chyba serie USTA USTA , KSD i Grzeszni i Bogaci:) ...Zaufanie to potega....
|
|
Moim zdaniem najlepszy serial to forum ogólne na 4lomza. Codziennie nowe odcinki i nowi aktorzy. A tak przy okazji to który aktor w tym serialu jest waszym zdaniem najlepszy ?
|
|
michalino hlep i wino
|
|
1. Rodzina Soprano 2. Top Gear 3. South Park Tyle na temat. Pozdrawiam MvM
|
|
1. "House m.d" i "Lost" 2. Dexter 3. Skazany na Śmierć 4. Californication 5. Charmed ('zboczenie' do magii z dzieciństwa:P) 6. Gotowe na wszystko Kukułka.
|
|
nenufar: http://www.youtube.com/watch?v=xELEprBhvRY haha nuta kozak ---------------------------------------------
|
|
"Sons of Anarchy" http://www.youtube.com/watch?v=3BVrfDiJMMg jeden z lepszych jakie widzialem, kazdy odcinek trzyma w napieciu,polecam xxx
|
|
Fala Zbrodni - dobry serial ale szkoda że już nie leci ,dobre efekty i życie a nie jakieś walenie w siusiaka tak jak te wspólne co na 18 nastce nawet wódki nie ma ha a dzieci w szkole używają przekleństw ''motyla noga'' ;-) Skazany na śmierć mi się podobał 1-2 seria pózniej już tak słabiutko .
|
|
Dexter Mad Men
|
|
Kości CSI
|
|
dobre :)))) wiec zachecam do obejrzenia polskich seriali--napewno spodobaja sie wam niz te ktore wymieniliscie. zaczynajac od Domu a konczac na Dyzmie!
|
|
michalina w szkole . michalina na wakacjach. miśkasię nudzi. michalina szuka passata. michalina pije najtańszą wódkę. michalina wymyśla bzdurne tematy , a wy to kupujecie.!
|
|
Dexter :) bigi2004
|
|
Skins, Weeds ;) chyba najlepsze jakie oglądałam ;)
|
|
Alternatywy 4 Zmiennicy
|
|
coś nowego??
|
|
1. Jak poznałem waszą matkę 2. Dr House 3. Sekretny dziennik call girl 4.Gotowe na wszystko
|
|
Indar, Robin Chudł leci teraz na pulsie :). Wolałam tego pierwszego - ciemnowłosego... Pozdrówka
|
|
Tym tekstem zdradzę Wam jak wzbogacić się bez wysiłku przy pomocy internetu, tak więc życzę miłej lektury. Czym charakteryzuje się "inwestycja doskonała"??? Minimalnym wkładem przynoszącym tysiące procent zysku??? Dokładnie. Jak zarobić kilka tysięcy złotych inwestując tylko 5 zł??? To proste. Wystarczy Ci ten tekst i Twój czas. Inwestuję od dawna pieniądze na różne sposoby. W celach dywersyfikacji ryzyka szukałem zróżnicowanych możliwości i ciekawych rozwiązań. Na pewno znacie historie o piramidach i wysyłaniu maili… Oparte na amerykańskich pomysłach zarabiania bez wychodzenia w domu systemy naprawdę działają! Spróbowałem z ciekawości, licząc na to, że przelane 5zł wróci do mnie i przekonam się, że więcej nie zarobię. A tu pozytywne rozczarowanie Po miesiącu na moim koncie oszczędnościowym zaczęły pojawiać się 4. cyfrowe sumy. Nie dziw się więc, że teraz Ty to czytasz;) Wystarczyło, że spędziłem kilka wieczorów wysyłając maila do znajomych z pracy, z gry on-line, naszej klasy, forum dyskusyjnego, pomysłów było co raz więcej. Gdybym posiedział więcej pewnie mógłbym pisać o 15 tys jak chłopak, który jako pierwszy wysłał mi podobny tekst… Jak to działa??? To proste. Jakiś czas temu dostałem tekst, którego długość odstraszała, dlatego postanowiłem pozostawić część, która wyjaśnia w miarę prosty sposób działanie tego „fenomenu”. Dlatego kopiujcie cały mój tekst, wysyłajcie go i postępujcie z radami poniżej: „To jest NAJTAŃSZA ,NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobieni prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak krótkim czasie. OK. To zaczynamy, bo się rozgadałem. Ten program działa i nie ważne z jakiego kraju pochodzisz albo w jakim przebywasz. Wszystko czego potrzebujesz to: - Konto w banku(najlepiej z możliwością obsługi przez internet , ale nie koniecznie - Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobićmusisz coś od siebie dać. Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować 5 zł. Jak mówi Robert T.Kiyosaki - jeśli nic nie zainwestujesz - nic nie zyskasz. Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi. Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notką mówiącą(tytułem): Proszę dodaj mnie do swojej listy mailowej. CHCĘ , ŻEBYŚ WIEDZIAŁ(A),ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM. Gdy przelejesz 5 zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroko uśmiechnąć:).Nie wiem czy wiesz , ale już czerpiesz z tego programu wielki korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Oto obecna lista: 1.Nr konta: 89 8915 1013 0012 8658 3000 0010 2.Nr konta: 02 1020 4753 0000 0802 0023 3288 3.Nr konta: 69 1050 1025 1000 0090 4107 5616 4.Nr.konta: 83 1050 1025 1000 0090 4128 1198 5.Nr.konta: 91 1050 1025 1000 0090 4107 5608 PAMIĘTAJ .Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz xxx ze względu na ochronę danych, jeżeli dobrze przepiszesz nr. konta pieniążki i tak dojdą. Gdy już przelałeś 5 zł na konto nr.1 (wraz z tą dodatkową-TO BARDZO WAŻNE),następną rzeczą , którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony, pózniej konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5 miejscu)dopisz swoje konto. NIE WPISUJ NUMERU SWOJEGO KONTA NA 1.POZYCJĘ,PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ. NIE BĄDZ ZACHŁANNY. Robisz to wszystko to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie(korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie www)do np.40 osób(zapamiętaj że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się. POTRZEBUJESZ DOWODÓW .TUTAJ SĄ PRZYKŁADOWE OSOBY które brały udział w tym programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu. A tutaj troszkę matematyki. Kiedy wyślesz swoje maile( lub rozpowszechnisz tę stronę w inny sposób)będziesz na 5 miejscu tej listy to najlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze. Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób możesz spodziewać się że 5 z nich zrobi dokładnie to co ty. Wtedy już będzie o tym programie wiedziało 200 osób. Z tych 200 osób udzieli się 25, to dalsze 1000 maili. Aż dojdziesz do 1 pozycji na liście to wtedy będzie już 3 125 osób, które będą wpłacać pieniążki na twoje konto. DOBRZE CI RADZĘ ZAINWESTUJ A NIE POŻAŁUJESZ” Proste, ale czasem w prostocie można znaleźć najlepsze rozwiązania. Powodzenia!
|
|
Dexter Zbrodnicze umysły :)
|
|
Kolejna piramida... ________ Malachit
|
|
Lie to me
|
|
na współnej
|
|
WŁATCY MÓCH !
|
|
How I meet your mother Californication .... wszystko !
|
|
Family Guy
|
|
pierwsza miłość .. NINKA88
|
|
Zdecydowanie nr 1 " Dwóch i pół ".
|
|
świat według kiepskich
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
Niedawno odkryliśmy z moim chłopakiem dobry serial pt. \"Wikingowie\". Bardzo nas to z żoną relaksuje i najważniejsze, że miło sobie spędzamy czas razem. :) Więcej informacji dla zaciekawionych serialem: http://tvpuls.pl/seriale/wikingowie miłego oglądania :)
|
|
\"Czas honoru\" \"Walking Dead\" \"House of cards\" \"Sailor Moon\" \"My little pony\" i inne takie takie http://galeria-hajnowka.pl/ Fiu fiu fiu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |