Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NAJLEPSZY INTERNET DOM NIE BLOK |
Witam Czy jest u nas w Łomży jeszcze jakiś wybór internetu dla domów jednorodzinnych oprócz Neostrady (orange, netia itp. pomijam, bo to leci wszystko na liniach TP). Do centrali mam daleko (5km) i ledwo działa u mnie 1 MB. Szukam czegoś, na czym będę miał niskie pingi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NAJLEPSZY INTERNET DOM NIE BLOK |
Radiówka pozostaje najwyżej albo jakas telewizyjna choć nie wiem czy cos takiego istnieje.
|
|
a sprawdzałeś w Netii? to że do centrali jest 5km nie znaczy że nie podłączą ci więcej niż 1 ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Sprawdz w Netii. Inaczej może być na tekj samej linii jak zakłada TPSA a inaczej jak zakłada inny dostawca.
|
|
ja mam play radiowka z lomzy to porazka bigi2004
|
|
Na terenie Łomży Netia ma 2 węzły obejmują one większość miasta może akurat są w zasięgu Twojej ulicy, i wcale nie muszą być bardzo blisko ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Może Cyfrowy Polsat;)?Tyko nie wiem czy zasięg będzie musisz sprawdzić!
|
|
A może wie ktoś gdzie znajduje się centrala TP i te węzły Netii?
|
|
nie ważne gdzie są węzły tylko czy twoja ulica i budynek znajdują się na liście, osobiście wiem ale nie wiem czy mozna pisac o tym na forum (informacje z firmy nie moga wuchodzic poza nia) jesli jednak chcesz wiedziec wiecej podaj swojego e-maila ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
mkmaster@poczta.fm
|
|
Netster.
|