piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZESPÓŁ NA WESELE?

co sądzicie o nowym składzie zespołu TENIX ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZESPÓŁ NA WESELE?

co masz na mysli mowiac "nowym skladzie"???

to ich strona www.tenix.pl

uuuu faktycznie "odswiezony":) gral tam moj dobry znajomy (nawet 2). W tym skladzie ich nie slyszalem.Ale jak dalej graja z playbacku to nic sie u niech nie zmienilo:P

to lipa !

ktośiek

może grają i z podkładu,ale wokal chociaż super no i prowadzenie wesela,a nie wspomnę o akordeonistach,dla mnie ok!

mi sie nie podobalo

ja bardzo polecam zespół z Kolna Diamant grał u mnie tydzień temu na weselu i byli świetni!!

trzcina

właśnie który zespół weselny nie gra z podkładu?myśle że zespół grający na żywo musi bardzo dobrze graća,a jak tak to nie za te pieniądze co zespoły z podlaskiego!zreszto ludzie przyzwyczaili się już do tej polifonii...

swietny to moze byc kop w dupe

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Trzy kapele grające na żywo i dobrze. Live (Ostrołęka), StudioBand (Łomża), GTW (Łomża).

BOSS nie gra z podkładu.są najlepsi!

BOSS nie z podkładu tylko z mini dysku,a gitarzysto ok!

mireczek napisał(a):

> może grają i z podkładu,ale wokal chociaż super no i prowadzenie wesela,a nie wspomnę o akordeonistach,dla mnie ok!

bo moze sam nalezysz do tego zespolu:P

z tego co wiem to zespol Carmen gra "na zywca" z klawiszy i calkiem nie zle im to wychodzi.Granie z lapy tez sie chwali...

po co te klotnie, wyskoczcie na discopolowa ustawke za remize i sie rozegra

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Sequel,nie należe do zespołu ale słyszałem ich na weselu ,a Carmen gra z [łapy]ale wokale do kitu!byłem na festynie,a jak ktoś słuchu nie ma no cóż...

wlasnie jak ktos nie ma sluchu to gada takie glupoty jak ty;] hehe
ja tez w zeszlym roku slyszalem tenix na tym samym festynie i swoje zdanie zachowam dla siebie bo nie chce nikogo publicznie obrazac;)

właśnie żeby Tenix grał wtedy to był by czad,a tak co tu gadać...amatorszczyzna i tyle

tak napewno:p
ja powiem tyle mi osobiscie bardzo podobal sie wystep Carmena,ladnie grali ludzie sie dobrze bawili,grali bez przerwy 3 godziny.Na tym festynie wg mnie grali najlepiej!(no oczywiscie nie liczac Pudelsow ale to inna kategoria:) )
No coz ale kazdy ma inne zdanie i inne upodobania ,co dla jednego jest piekne dla drugiego paskudne nic na to sie nie poradzi i tyle. I tenix i Carmen to dobre zespoly wesel im zabraknac nie powinno:)

no dobra ok!niech będzie..,pudelsi co chodzi o zespół to też ok,tylko kto ich wziął do Jedwabnego,tam tylko trzeba grać dipolo i tyle!

co to za granie ........walenie głupa !!! chyba tak to powinno się nazywać ! jak widzę gościa z gitarą który ,,gra,, tylko ze wcale tej gitary nie słychać ! to jest dopiero profanacja muzyczna |! chała w dodatku nie zna jeszcze podstaw gry na gitarze tylko ja trzyma ...żenada

ktośiek

kawosz o kim mowa?
Carmen gra "z reki" czyli z klawiszy:p no a nie gitarzysta tylko BASISTA stoi i dogrywa czasem.... widac ze nie masz kompletnie pojecia o czym mowisz:0
mirku ja tam zawsze na takich festynach jestem tylko za di polo! to jest muzyka do zabawy wlasnie:P
ale posluchac Pudelsow czy holly water tez mozna;]
ale powiedz kogo oni zaprosza??na taka dajmy na to dode to ich nie stac, z reszta ona i tak by tu nie przyjechala;] krawczyka moze?? hehe

krawczyka lepiej by słuchali ludziska,ale właśnie zawsze idzie o to kase!bioro na co stać..

Tenix to obleśne chlory i zboki. Wokal disco polo, zresztą i tak z plejbeku. Do tego wciskają kity, że grają na żywo, że z perkusją, a co do czego później jej nie ma. Przerwy dłuższe niż granie, a gruby choć ma pewnie lustrzyce gada o seksie do mikrofonu jakby się na nim znał oblech. Żenada jakich mało.

jak ktoś lubi profesjonalne zespoły, z saksofonem i profesjonalną wokalistką to polecam ShowBand z Wasilkowa. Są poprostu Mega!

polecam ASTER

Na wesele to polecam koncert techno bardzo fajnie sie przy tym tanczy a co dopiero spiewa

a ja polecam Grubsona dobrze biby rozkręca chłopak

pomogę ile tylko moge

Jest jeszcze jeden zespół który gra na żywo:) To MODUS bylem na weselu okolo miesiac temu i tam grali, naprawde rewelacyjnie! ! ! i wszystko na żywo. Byla perkusja, klawisze gitary...

Gra tam Pan z ekonomika, pan z II LO:) heheh i jakiś młody chłopak, skads go znam ale nie wiem skad... ogolnie chyba czterech czy pieciu... Fajnie

NAJLEPSZA JEST Z MUZA Z KOMPA xDD

w przyszlym roku we wrzesniu bede bawic sie na weselu, to wam opowiem co gralo

Czekamy..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org