Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dni Jedwabnego |
jakie wrażenia z występów zespołów?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dni Jedwabnego |
nijakie akapulko12
|
|
zespołów??????????????? chyba zespołu bo normalny był tam tylko jeden -chyba wiadomo który , a ogólnie to najbardziej denny zlot chamów jaki w życiu widziałem , nie wiem jak długo Pudelsi będą dochodzić do siebie , niedośc ze akustyk godzine ich połączał to jeszcze wysłuchiwali " zagrajta hej sokoły" szpenio - człenio!!!!
|
|
No rzeczywiscie akustycy sie nie popisali...sprzerzenia wokalu,basu... godzina opoznienia wystepu z powodu strojenia instrumentow...No ale pudelsi zagrali spoko mi sie tam podobalo;] Mam pytanie a co myslicie o wystepie zespolu Carmen??? Podobno ten zespol istnieje od ok roku a juz fajnie graja.Ludzie fajnie sie przy nich bawili, i chyba najwazniejsze ze nie grali z playbacku:) A jaka jest wasza opinia????
|
|
no muza może i nie z pleybeka ale wokal to jeszcze muszą długo ćwiczyć!
|
|
no wokalistka na kolana nie powalala fakt:) ale chlopak dawal rade nie mozna powiedziec:D
|
|
a jak tam z wrażeń Lastora ?
|
|
na ten temat sie nie wypowiem bo nie chce nikogo publicznie obrazac:)
|
|
Sequel - czyli wokalista zespołu Carmen, człowieku to ze reklamujesz swój zespół ze wszystkich sił to zrozumiałe, ale jak można tak pisać na swoją wokalistkę? dobra rada nie wypowiadaj się na temat innych zespołów bo ten twój cały carmen istnieje od marca i trzeba mieć trochę doświadczenia by się wypowiadać o innych.
|
|
Chociaz w Jedwabnem coś się dzieje nie to co w Łomży ze raz na 2 lata przyjedzie cyrk na muszle i pare osłów poprowadzają. Do kitu z taką organizacją!
|
|
Raczej nie oplaca sie tam jezdzic... denna zabawa zreszta jak co roku Dystans do samego siebie tak bardzo brakuje go dziś ludziom
|
|
wiki a skad Ty czlowieku takie podejrzenia bierzesz?i takie denne informacje?? ja sie ciebie spytam?
|
|
to nie podejrzenia to pewna sprawa, w każdej twojej wypowiedzi wynosisz w chmury carmen wiec to proste ze jesteś jednym z członków, bo komu by się chciało tak reklamować i bronic jakiś tam zespół i powiem ci ze lepiej już się nie wypowiadaj w tym temacie.
|
|
Czy ja w ktorym kolwiek poscie napisalem ze Carmen jest super extra bomba itp? Czy napisalem zeby kazdy go bral na swoje wesele?? NIE!! napisalem tylko ze bardzo mi sie podobal ich wystep na dniach jedwabnego... z reszta jak napisalas "ale jak można tak pisać na swoją wokalistkę?" -gdybym gral w tym zespole to czy bym pisal o sobie i kolezance takie rzeczy i kopal pod soba dolki?? pomysl 100 razy zanim cos napiszesz...twoje argumenty zaprzeczaja sobie nawzajem. tyle z mojej strony
|
|
Witaj seqel moim zdaniem to i tak ,ze w taka ulewe akustycy sprostali swoim zadaniom . Co chodzi do opuznienia to nie byles od poczatku chyba, opuzniona byla cala impreza przez ulewe a nie tylko koncert "PUDELSOW"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |