piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ośrodek szkolenia kierowców

który najlepszy jakie ceny?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ośrodek szkolenia kierowców

u Wieśka z Pazimiechów jest THE BEST

widac ze twoja fantazja bardzo ci daje o sobie znac, przyjaciol tez masz zmyslonych?

ja jezdzilem u zbyszka z piatnicy "ZBYSZKO PLUS" elka taka na alusach jezdzi jedyna po łomży :) i za pierwszym razem zdałem :)

Polecam ośrodek PKS Łomża na Piłsudskiego cena kursu 799zł.Kursanci z poza Łomży mają darmowe przejazdy ich autobusami na kurs.Pozatym fajny instruktor Robert zdałam za pierwszym razem.

A gdzie pracuje smoliński orientujecie się?? Co sądzicie na temat osrodka viva?

temat bez sensu bo nikt jednoczesnie nie zdawal np w 5 osrodkach wiec jakie moze miec porownanie??? ten co zdal za 1 razem bedzie chwalil swoj osrodek a ten co nadal zdaje i nie moze zdac bedzie wieszal psy na osrodku i tyle by bylo w temacie

to nie chodzi mi kto zdal za 1 a kto za 5 chodzi mi bardziej o atmosfere czy mily instruktor i czy szybko kurs tyle

nie no, kursanci maja oczywiscie porownanie jak jest w ktorym osrodku.... przewaznie taki kursant idzie do jednego osrodka i w tym jednym osrodku odbywa caly kurs wiec skad ma miec porownanie jak jest w innych???rozumu troche...

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

rózni ludzie mają rózne doświadczenia i mogą co nie co powiedziec robia kurs u konkretnego czlowieka i moga powiedziec jak kwestia ceny czy gosciu byl wporzadku nie przekladal jazd dostawal bonusy pomysl czlowieku, znam troche ludzi ktorym nie pasowalo to z kim mieli kurs :)

ja robilem u Kaminskiego trzy kategorie B C+E zdalem za pierwszym razem wszystkie 3. polecam

polecam pana Gruszfelda na Bernartowicza:D ośrodek świetny atmosfera super :D z instruktorami można się uśmiac po pachy a i ucza świetnie . cena za wykłady + jazde to 950 zł (dla uczniów) i trochę więcej dla ludzi nie uczących się.. czyli tak jak wszędzie. a co do ośrodka PKS..yyy miałam tam iśc a jakoś wycofałam sie. okazało się że wcale za dojazdy nie zwracają i to tylko miała byc taka reklama..

Koleżanko osrodek PKSów właśnie pokrywa koszty.Kursanci którzy są spoza Łomży mają darmowy bilet coś na zasadzie miesięcznego na dojazdy na czas trwania szkolenia.Wiem o tym bo sama tam chodziłam i było super.Więc zorientuj się zanim napiszesz taki banał ktury jest nie prawdziwy.

Polecam pana Klejzerowicza.

Ja polecam Ferenca. Wiele lat jeżdżą, znają się na rzeczy, naprawdę. Ale wiadomo, zawsze się poleca tego, u którego się robiło prawko, bo u innych na kurs nie chodziliśmy. :P

Gruszfeld na ulicy Bernatowicza

ja też robiłem kurs w PKS za 799, szybko można go skończyć, dojazd bezpłatny, bardzo profesjonalny i cierpliwy instruktor p.Janek, polecam

Polecam Pana Zbigniewa Borkowskiego lub OSK Ferenc.

sa tacy co, uwazaja ze szybkie samochody sa kiczem lub powierzchownym bogactwem, za wszelka cene robia prawo jazdy i inwestuja w samochod,
ja do dzis nie mam prawka, nie to ze sie boje nie, ale wszelka modernizacja i urzadzenia praktyczno techniczne mnie nie interesuja
tylko starocie..

799zł PKS, instruktor z dużym doświadczeniem p. Janusz - polecam, szybko,miło i przyjemnie, egzamin zdany za pierwszym razem

nie polecam osz przy al legionow 49, same kurestwo tam sie dzieje

Ferenc i gruszfeld

sa w porzadku

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org