Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POLSKA - IRLANDIA PŁN !!!!!!!!!!!!!! |
Witam! Kto nie był niech żałuje.Wspaniały klimacik.Brakuje słów by to wszystko opisac.Wpisujcie sie kto był na stadionie i wspierał naszych piłkarzy. Pawcio, Adamo,Damiano,Kaśka i Monika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje i pozdro dla naszych chłopaków.Kto wygrał mecz? POLSKA!!!!!!!!!!! Z szalikiem biało-czerwonym za tylną szybą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POLSKA - IRLANDIA PŁN !!!!!!!!!!!!!! |
Wygrali 1:0 no ale to nie jest takie podniecające że wygrać z tako IRLANDIĄ
|
|
Witam Było naprawde super , mecz moze nie na najwyższym poziomie ale warto było czekać 86 min zeby poźniej przeżyc ten szał radośći :) Moim zdaniem warto zwrócić uwagę na wspaniały doping kibiców Irlandii. Oni naprawdę potrafią się bawić. Jeszcze długo po meczu śpiewali razem z BIAŁOCZERWONYMI :) Pozdrawiam wszystkich kibiców .
|
|
Irlandczycy nie porysowali gwoździkami tego nowego modelu Vectry ?? (chyba nie, bo srebrne to a nie biało-czerwone).. ADALL
|
|
I ja tam byłem POLSKA GOLA!!!! śpiwewałem i bardzo dobrze się bawiłem.
|
|
Tak słabo im troche poszło moglo by być owiele wiele lepjej.
|
|
To coś mnie kręci
|
|
Ptysiu jaki zwiazek ma zamieszczenie zdjecia ŁKS z postem??Przeciez to narodowa reprezentacja grala a nie reprezentacja naszego miasta..:P Lex
|
|
Wiem Ale ŁKS jest lepszy.
|
|
qarwa poszedłem do sklepu a nie było już bezcenej :( ale lipaa ŁKS NAJLEPSZY JEST !!!
|
|
aa i jeszcze jedno życze POLAKOM dalszych wygranych bo lepiej jak wygrywają orły niż na plecy sie walają
|
|
Z księgi gości ŁKS-u: POLSKA - IRLANDIA PŁN Na tym spotkaniu była obecna 6 - osobowa grupa łomżyńskich szalikowców. 5 na Żylecie z flagą( ŁOMŻA) , 1 osoba na krytej (z fana w barwach reprezentacji polski ŁKS ŁOMŻA) + 25 zwykłych fanów piłki kopanej z Łomży.
|
|
Michał_ŁKS: bez urazy... a jak to jest na meczach reprezentacji narodowej. Jak stoicie na żylecie obok kibica z flagą Ruch (meksyk), to też się napier**lacie ? Czy jest rozejm i wszyscy mówią do siebie: ziomal krzyczem razem... POLSKA !!, POLSKA !!, POLSKA !!. ADALL
|
|
Na meczu kadry każdy Polak kibicuje reprezentacji Polski. Oczywiście czasami znajdzie się jakaś banda oszołomów, która mecze Polaków traktuje jako dobrą okazję do wyrównania rachunków z inną grupą kibiców ale (na szczęście) stanowią oni zdecydowaną mniejszość i w żadnym wypadku nie należą do niej łomżyńscy kibice. Krótko mówiąc - jedź na następny towarzyski/eliminacyjny mecz Polski - przekonasz się osobiście jaka jest atmosfera na meczach reprezentacji.
|
|
są tacy co pojada tylko zeby powyzywać inne kluby...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |