Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZŁODZIEJE !!! |
Witajcie. Pozdrowienia do złodziei anten CB, by wam k***a łapy uschły !!! DO ROBOTY PROSTAKI!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZŁODZIEJE !!! |
Gdzie Ci ukradli???
|
|
ja cewke podpinam na noc pod magnes anteny. jak lapy wyciagnie po antene to z kopami od niej sie odsowa
|
|
okolice Wyszyńskiego
|
|
nieujawniony napisał(a): > okolice Wyszyńskiego to już i księżom kradną ?? sodomia i gomoria hehe
|
|
No tylko nogi z dupy powyrywac mi w nocy ukradli znaczek przedni z grilla
|
|
Ide schować swoją w takim razie jak tu sie tak złodziejstwo szerzy
|
|
człowieku, oni nawet kromkę kiełbasy ukradną
|
|
dziś typy z osiedla miały takie osłonki na koła do sprzedania może ktoś je zgubił hehe
|
|
m1ch4lina napisał(a): > Autor: prezes504 (---.elomza.pl) Data: 14-07-10 19:52 >ja cewke podpinam na noc pod magnes anteny. jak lapy wyciagnie po antene to z kopami od niej sie odsowa Możesz dokładnie napisać jak to podłączasz ??
|
|
Antene się chowa przeważnie do samochodu lub odkreca na noc :-D
|
|
dobrze teraz mieć antenkę na uchwyt może ma ktoś na sprzedaż jakiś uchwycik klapowy z główką pl dość mam już chowania antenki na magnez 1,5 m
|
|
Człowieku jakie chowanie na noc. W biały dzień się stało. W sumie to 20 min mnie nie było w aucie. A ten co ją zaj***Ł to niech se wsadzi w d*** A tak na marginesie, jakby ktoś miał do kupienia antenę 1,5 m z pękniętym magnesem to właśnie ta.
|
|
Każdy złodziej jest zwykłym cwelem. Jak będziecie wyciągali łapy po czyjąś własność to miejcie świadomość że jesteście cwelami.
|
|
kur ... wy bite frajerzy
|
|
to się nie nazywa kradzież tylko niska szkodliwość czynu społecznego i w tym tkwi cały problem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |