Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bliznowiec |
mam pytanie do osob które posiadają taką niezbyt estetyczną blizne. czy staracie sie to jakoś ukryć, zasłonić czy uważacie, że to nic takiego? ja mam bliznowiec dość dużych rozmiarów i wole to zasłaniać ale nie zawsze mam pomysły. a co wy robicie z tym bo wiem ze sporo osób posiada taką bliznę. jeśli ktos ma pisać, ze ludzie mają gorsze problemy i tragedie to lepiej sie nie wypowiadać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bliznowiec |
polecam BioOil dobry środek na takie sprawy
|
|
a to jakas maśc? ile to kosztuje?
|
|
wpisz w gugle BioOil tam masz ten temat rozpracowany np. na forum ekobieca.pl ja miałam pewne sprawy i pomogło nie wiem jak tobie - wiadomo indywidualna rzecz zwłaszcza skóra różne reakcje itede
|
|
a ile to kosztuje? to jakaś maść??
|
|
a ile to koztuje? to jakś maść??
|
|
taki olej cena zależy od opakowania ale tak od 50 w górę
|
|
w sumie rozne masci kremy olejki chyba mogą tylko wybielić blizne przez co stanie sie ona mniej widoczna ale nie sprawią ze blizna zmniejszy swoje rozmiary z tego co mi wiadomo. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
sterydy o działaniu hamującym bliznowacenie , magnetronic bym proponował
|
|
Jeżeli maść to bym zalecił Dermatix , to jest właściwie żel , ale jest dosyć skuteczny .
|
|
a jeżeli chodzi o cenę Dermatixu to niestety standard w państwie Tuska czyli bardzo drogi 150zł
|
|
napewno wyprbuje ten dermatix. a macie jakieś sposoby ma "chwilowe" zasłonięcie bliznowca , bo mam dosyc ważną uroczystośc i chciałabym załozyć sukienke z odsłoniętymi ramionami. Ja osobiście znam tylko plasterek ktory przyklejam ale moze znacie inne sposoby??
|
|
a fluidem tego zamazac sie nie da? ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
niestety nie da bo jest to zbyt wypukłe:/
|
|
http://gfx1.bryk.pl/text/00016/00016002.jpg to jest bliznowiec i niestety fluid tu nie pomoze.
|
|
kurcze no rzeczywiscie nieciekawie to wygląda, chyba plasterek w odcieniu skory to jednak najlepsze rozwiązanie ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
a zeby tak to laserem potraktowac? mialabys spokoj raz na zawsze ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Jeśli chodzi o coś do smarowania, to najlepsze efekty przyniósł u mnie Octenciare - niedrogi krem o łagodnym działaniu i szerokim zastosowaniu. Można go stosować zarówno u dzieci jak i dorosłych, a dzięki szerokiemu zastosowaniu, na pewno znajdzie się wiele okazji do użycia go :)
|
|
Kamila36 przecież jesteś trollem więc nie pisz nam że ci pomogło bo to kłamstwo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |