Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szkło |
Witam, czy ktoś z was słyszał o nowej firmie w Łomży która zajmuje się obróbko szkła gdzie coś takiego można zrobić?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szkło |
oróbko to nie ! jak jusz cus to obrupkom
|
|
a dokładniej co chcesz zrobić.
|
|
dziecko
|
|
Nie piszesz o jakie szkło ci chodzi. W Piatnicy jest szlifiernia kryształów a na Poligonowej firma UNIGLAS.
|
|
Chodzi mi o wycięcie na wymiar i obrobienie szkła. Jakiego to się nie znam. Chcę jeszcze wywiercić otwory. A co to za firma na Poligonowej ten Uniglas?
|
|
> Nie piszesz o jakie szkło ci chodzi. W Piatnicy jest szlifiernia kryształów a na > Poligonowej firma UNIGLAS. w Piątnicy to jest szlifiernia diamentów jak coś !
|
|
Dzięki może jak tam pojadę to się dogadam bo tak to ja nie potrafię napisać czy to szyba mleczna czy bezpieczna.
|
|
Przy pracy ze szkłem na pewno przydadzą się odpowiednie podnośniki próżniowe do szkła. Ja korzystam z tych z oferty firmy Glassland https://www.glassland.pl/pl/podnosniki-prozniowe-do-szkla/3/ . Solidny sprzęt, który świetnie spisuje się w pracy ze szkłem gwarantując komfort i niezawodność.
|
|
Szkło to jest wspaniały materiał. Uwielbiam je wykorzystywać. _______________________________ Poznań - terapia ręki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |