niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
który ginekolog ma najlepsze sprzety w Łomży?

hej ktos moze orientuje sie ktory gin ma najlepiej wyposazony gabinet, chodzi mi o nowe i dokladne sprzety. i kiedy tak w ogole moze potwierdzic ciaze?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: który ginekolog ma najlepsze sprzety w Łomży?

Szukasz z największym i najlepszym sprzętem?

Polecam doktora Pijagina,ma dobry sprzęt do usg,chociaż i na zwykłym sprzęcie do usg miałam potwierdzoną ciążę ok3-4tygodniową

no wlasnie bo podobno na roznych sprzetach roznie to wychodzi, dzieki

Ja mam najlepszy sprzęt jak chcesz to możemy się umówić na ''badanie'' :]

nie sprzet jest wazny a doswiadczenie i dobra intuicja. U mojej znajomej dr.Glebicki wykryl tygodniowa ciaze a sprzetu najnowszego nie ma (osobiscie nie lubie tego lekarza ale chodzi mi o jego podejscie do pacjentki a nie sprzet). Ten lekarz prowadzil jej ciaze, po porodzie zaczely sie u niej jakies problemy, miala torbiele, leczyla sie u niego ale kolezanka polecila jej jakiegos doktora z Bialego, ten to mial gabinet nowoczesny, sprzet z najwyzszej polki i nawymyslal jej tyle strasznych chorob, miedzy innymi bezplodnosc, kupe kasy wydawala na leki, wizyty, dojazd do Bialego i w trakcie tego leczenia w ciaze zaszla, tydz po tym jak sie dowiedziala miala miec specjalistyczne badania na droznosc jajowodow. Lekarz z super sprzetem okazal sie naciagaczem!! zmienila lekarza na Skretka w Lomzy, juz urodzila zdrowe dziecko, jajniki tez jej wyleczyl. Lekarze zbyt wczesnej ciazy nie chca potwierdzac bo to jeszcze wszystko moze sie zdarzyc i po co robic nadzieje. Ja mam takie porownanie z dentysta, chodzilam do straszej babki i bylo ok zachcialo mi sie zmiany na kogos mlodszego z nowoczesnym sprzetem i wszyszla lipa bo to co spierniczyla mi mloda, nowoczesna to potem na starsza musiala naprawiac a dla mnie byl podwojny koszt

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org