niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
przenosny fotoradar napotkamy na...

Sikorskiego w strone nowego mostu na wysokości przedszkola nr5 ( można sie naciąć już od 6.30 :) ), na zawadzkiej przy skręcie na orlik i w tym samym miejscu tylko na przeciwnym pasie ruchu. prosze o inne miejsca...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: przenosny fotoradar napotkamy na...

dobrze wiedzieć może piszmy gdzie kto zobaczył i o ktorej zawsze jakaś kasa sie zostanie w kieszeni

i wlasnie o to mi chodzi :)

czasem ustawiają na sikorskiego zaraz za myjnią AGA po prawej str i na piłsudskiego przy pubie 777,

nadczynosciowe oragany scigania wykroczen malostkowycch przystepuja do pracy

tzn?

nadczynosciowe oragany scigania wykroczen malostkowycch przystepuja do pracy-nie moge tego ogarnąć

bo to debilna szczebiotka z owsikami ............

a nie prościej posiadać zestaw CB i wiedzieć wszystko na bieżąco :)?

Ty! Małgosiaaa!

nadczynnosciowe:) organy:) scigania:)

ok ale ktos pierwszy musi to zobaczyc by powiedziec o tym innym , aja nie chce byc tym pierwszym :)

szczebiotka ja wszystkie wyrazy pojmuje, ale szukam sensu i nic mi to nie mowi

nie doszukuj się sensu , bo go nie znajdziesz

piotrek777 co z tego jak ktoś Ci napisze teraz gdzie może stać przenośny trójnóg,skoro każdego dnia on może stać w innym miejscu . Stoi na poznańskiej , na Sikorskiego koło przedszkola , na Piłsudskiego koło szpitala , na Spokojnej koło MPK , na Woj. polskiego koło fiata , nasz Szosie Zambrowskiej schowany za przystankiem....lepiej codziennie mieć aktualne informacje,niż TU je uzyskiwać, a żeby wiedzieć na bieżąco gdzie co jest , wystarczy wykonać prostą czynność - wsiadasz rano do auta , włączasz CB czekasz chwilę i słuchasz i na pewno przez te 3 minuty dowiesz się więcej , niż tu ktoś Ci napisze :)

Ty! Małgosiaaa!

rozdrabniasz sie w swoich wypowiedziech, zamiast mowic krotko i na temat

wole jezdzic na moim skladaku, wiec schowaj ten fotoradar!

masz dużo racji, ale.. codziennie robie ok.450km i wiem, ze dobrze jest znac miejsca w których lubią sobie rostawic aparacik mam cb ok 14 lat w aucie i 17 punktów i 800zl do opłacenia bo byłem pierwszy na miejscu :) .a chodzi mi o to by ludzie zwracali uwagę na miejsca ktore wymieniamy by mogli ostrzec innych np. używając radia cb, :). to tylko moje zdanie. jak jezdzisz zawodowo to na pewno wiesz o co mi chodzi.

ok szczebiotka. a wiesz ,że jeden niedopowiedziany szczegół i cały plan w pi...zdu:)

piotrek777 ja w 2008 miałem 18 pkt i dlatego w grudniu ( jak dostałem ostatni mandat) poszedłem na urlop do połowy stycznia ( kiedy zerowały mi się punkty za poprzednie wykroczenie) . Takie są uroki częstego przemieszczania się autem , choćby nie wiem jak człowiek był zabezpieczony , to i tak z lasy wyjedzie Ci czarna nieoznakowana Vectra ;)

Ty! Małgosiaaa!

na foto uważajcie na trasie na mazury a dokładnie w małym płocku jest postawiony za płotem i trudno go zauważyć.

Ustawa radarowa nie weszła, bo została uznana za niekonstytucyjną. Hipotetycznie zezwalała na ukrywanie radarów.
Tym czasem co robi straż miejska? Chowa radary - za słupami, przystankami, ogrodzeniami.
Jak stoi Policja to widać ich z daleka, można zwolnić i o to chodzi! Tym czasem straż miejska robi po prostu biznes w imieniu ratusza.

anty radar lub www.roletynatablice.pl

To teraz bądź na miejscu ludzi mieszkających w pobliżu tych ulic.
Ludzie dzwonią na straż i proszą o ustawienie fotoradaru, bo mają dość przygłupków pędzących przez miasto 80/h.

od kiedy straż miejska ma prawo ustawianie foto radaru na ulicach i co za baran wydał im na to prawo ,oni są od pilnowania porządku

Borys-50

niech straż miejska zamiast fotoradaru kupi sprzęt do naprawiania jezdni i łopaty do wyrównania asfaltu na ulicach ,bo pewnie i oni są winni naszych ulic dla nich trzeba mandaty wlepić bo do jakiego stanu ulice są doprowadzone ,bród i smród ,dobre miotły i łopaty dla straży miejskiej niech się wezmą do pracy uczciwej ,przepraszam za błędy ,,,,.

Borys-50

niech straż miejska zamiast fotoradaru kupi sprzęt do naprawiania jezdni i łopaty do wyrównania asfaltu na ulicach ,bo pewnie i oni są winni naszych ulic dla nich trzeba mandaty wlepić bo do jakiego stanu ulice są doprowadzone ,bród i smród ,dobre miotły i łopaty dla straży miejskiej niech się wezmą do pracy uczciwej ,przepraszam za błędy ,,,,.

Borys-50

idea - zajebisty instruktaż w sam raz dla mało rozumnego elektoratu pana Kaczyńskiego ha ha ha ha - pokazane jak dla małpy , ale co tu sie dziwić jaki elektorat taki instruktaż..:)

szpenio - człenio!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org