sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Brudna Łomża

Kiedy odpowiedzialni za moje miasto wezmą się do roboty i spowodują na początek sprzątanie ulic, placów, wysepek, chodników, wreszcie wykoszą chwasty. Ja nie podzielam niechlujstwa gospodarzy miasta. Ja chcę czystego miasta. Myślę , że większość mieszkańców również.
Andrzej Senatorski, Łomża.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Brudna Łomża

władzom to już to lotto, wiedzą że nie mają szans w wyborach.

to fakt w tym roku jak nigdy masto jest zapuszczone niemiłosiernie. trawa po pas w miejscach publicznych, mało kwiatów co się dzieje nigdy tak nie było?

Pifpaf

tak sobie pomyślałem, że może do walki z zaniedbaniem miasta zaprosić naszych przyjaciół z ośrodka na ul. Wesołej? Jakby miasto się tym zajęło to raz, że byłoby dla nich jakieś zajęcie, dwa że jakby to się udało to miasto odzyskało by trochę wdzięku a trzy, że napewno poprawiłoby się nastawienie obywateli Łomży do Czeczenów. Wydaje mi się, że miasto mogłoby wiele na tym zyskać, co o tym myślicie?

lysy89

Myślę, że trzeba również wyciąć chwasty z ulicy Wesołej. Są bardzo duże, zaśmiecają miasto i wielu osobom przeszkadzają.

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

jestem zbulwersowane takim niechlujstwem ze strony wladz lomzy,
o czym to swiadczy,
zabawiaja sie po katach w ratuszu a zielen maja w gdzies

weź ty się zamknij szczebiotka, oszczędź nam czytania twoich głupot bez sensu i nie na temat

Uświadamiam po raz enty.Łomża się nie rozwija tylko się cofa...

Pomysłowo.

green bo jak chcesz to ja dam na flaszkę dla tych dwóch,trzech,tych,obcokrajowców co chodzą po naszych ulicach,ja tylko zapukam a oni wejdą i zrobia porzadek z tym szczebiotka

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org