Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brudna Łomża |
Kiedy odpowiedzialni za moje miasto wezmą się do roboty i spowodują na początek sprzątanie ulic, placów, wysepek, chodników, wreszcie wykoszą chwasty. Ja nie podzielam niechlujstwa gospodarzy miasta. Ja chcę czystego miasta. Myślę , że większość mieszkańców również. Andrzej Senatorski, Łomża.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brudna Łomża |
władzom to już to lotto, wiedzą że nie mają szans w wyborach.
|
|
to fakt w tym roku jak nigdy masto jest zapuszczone niemiłosiernie. trawa po pas w miejscach publicznych, mało kwiatów co się dzieje nigdy tak nie było? Pifpaf
|
|
tak sobie pomyślałem, że może do walki z zaniedbaniem miasta zaprosić naszych przyjaciół z ośrodka na ul. Wesołej? Jakby miasto się tym zajęło to raz, że byłoby dla nich jakieś zajęcie, dwa że jakby to się udało to miasto odzyskało by trochę wdzięku a trzy, że napewno poprawiłoby się nastawienie obywateli Łomży do Czeczenów. Wydaje mi się, że miasto mogłoby wiele na tym zyskać, co o tym myślicie? lysy89
|
|
Myślę, że trzeba również wyciąć chwasty z ulicy Wesołej. Są bardzo duże, zaśmiecają miasto i wielu osobom przeszkadzają. Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
jestem zbulwersowane takim niechlujstwem ze strony wladz lomzy, o czym to swiadczy, zabawiaja sie po katach w ratuszu a zielen maja w gdzies
|
|
weź ty się zamknij szczebiotka, oszczędź nam czytania twoich głupot bez sensu i nie na temat
|
|
Uświadamiam po raz enty.Łomża się nie rozwija tylko się cofa... Pomysłowo.
|
|
green bo jak chcesz to ja dam na flaszkę dla tych dwóch,trzech,tych,obcokrajowców co chodzą po naszych ulicach,ja tylko zapukam a oni wejdą i zrobia porzadek z tym szczebiotka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |