Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tatoo |
wiecie może kto dobrze w łomży robi tatuaże? pApUsIa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tatoo |
moj znajomy jak chcesz namiar to gg 441632 . robilem wielu osobom i sa zadowolone igły zmienia wszystko sterylne.
|
|
słyszałam ze jakis typ z Polowej dobrze dziarga też pApUsIa
|
|
sory za błąd *robił :)
|
|
he nie chodzi mi o tego co poszedł # słyszałam o jakimś młodym łepku pApUsIa
|
|
on nie z polowej jak chcesz to wal na gg
|
|
Ja wiem i polecam Studio Tatuażu w Ostrołęce Łysy Tattoo. Bardzo doświadczony koleś i wcale wysoko się nie ceni. Warto skorzystać tymbardziej, że swoje prace wystawia na różnych konkursach. Lepiej mieć pewność, że nikt Ci ciała nie zepsuje. http://lysytattoo.pl/ Polecam ze względu na to, że sama korzystałam i wielu moich znajomych. Wszyscy jesteśmy zadowoleni. Nie słuchaj nikogo - sam lepiej sprawdź.
|
|
Tatoo kupaaa
|
|
w łomży nie ma dobrego tatuażysty,nabliżej ostrołeka
|
|
no ten młody łepek zajebiscie robi tatoo . ;))
|
|
łysy - tatoo rewelacja
|
|
widzicie jak rozlereklamowałem chłopaka w Łomzy
|
|
Albinos dobre hahaha też mi sie toodrazu na myśl nasunęło :P a wiecie ile może kosztować poprawienie tatuażu o wymiarach ok 15x20 cm? bo mi wyblakł ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
A moze ktos sie orientuje czy gdzie w okolicach lomzy mozna usunac tatuaz?
|
|
hmm popatrz na stronkach łomżyńskich salonów kosmetycznych, bo wiem ze tam się robi takie zabiegi. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
ciekawy temat )
|
|
http://panteontattoo.com.pl/
|
|
po zabiegu*prosze przestrzegac wszystkie zasady higieny, nalozyc odpowiedni opatrunek i codziennie go zmieniac
|
|
dzieki, bez Ciebie bym sobie nie poradziła. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |