Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
straż miejska |
Witam dziś dostałem mandat od dwóch takich nie przyjemnych panów. Co myślicie o takiej instytucji jak straż miejska?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: straż miejska |
a co zrobiłeś?
|
|
Zatrzymałem sie na chwile pod sklepem na poboczu i jak się dowiedziałem w niedozwolonym miejscu.
|
|
Straż Wiejska to spece od takich zadań !!! Myślę że bez nich nasze miasto było by smutne !!!
|
|
chowają się w krzakach , boją się kasować tiry na Wojska Polskiego szkoda maoże zarobiliby na premie , na dwupasmówkach już sie pilnują
|
|
chowają się w krzakach , boją się kasować tiry na Wojska Polskiego szkoda maoże zarobiliby na premie , na dwupasmówkach już sie pilnują
|
|
Dzisiaj chytruski postawiły radar przenośny przy szpitalu, ale ustawiony w drugą stronę niż ten stacjonarny.
|
|
Tylko radar by mogli stawiać ale normalnie a nie schowany za słupem ;]
|
|
sd
|
|
Przepisy są tworzone dla naszego bezpieczeństwa i tworzone są po to aby ich przestrzegać. Jeśli ktoś kto ma jeszcze śmietanę w głowie i tego nie rozumie to nie powinien siadać za kierownicę samochodu. Policjant czy też ze Strażnik Miejski nie musi być miły dla człowieka który stanowi niebezpieczeństwo dla innych. Przykro jest mi że to piszę ale myślę że prowadzę konwersację z małolatami. Dojrzały człowiek nigdy w/w postów nie napisał. kuła
|
|
wesza tam gdzie nie trzeba, szukaja powodu aby tylko ukarac, czemu nie pilnuja tirow zapierdzielajacych po poznanskiej, wojska polskiego, a nawet pilsudskiego...
|
|
Bardzo dobrze gówniarzu,że dostałeś mandat bo jakby każdy tak parkował jak Ty to masakra by była,pomyśl trochę ! Nie zakładaj bzdurnych tematów na forum i nie żal się tylko proś tatusia,żeby mandat opłacił. Skoro masz prawo jazdy to zdałeś egzamin teoretyczny jak i praktyczny, wiec powinieneś znać przepisy ruchu drogowego i wiedzieć gdzie można parkować ,a gdzie nie. Tym żałosnym tematem pokazałeś po prostu że jesteś zwykły głąb,który nie powinien posiadać prawa jazdy :) Chyba ,że za świniaka kupiłeś to już sam sobie odpowiedz.pozdrawiam
|
|
zgadzam się z przedmówca
|
|
A ja się nie zgadzam, tzn, nie wiem po co te ubliżanie, sylwester 88 powiedział tylko że dostał mandat i nic więcej, i zapytał o zdanie o straży miejskiej. A to że jest młody to nie znaczy że głupi lub zły kierowca. Nie te czasy, za świnie prawka nie dostaniesz. W Łomży jest za mało miejsc parkingowych. Ja u siebie pod blokiem dostałem mandat za parkowanie na trawniku, na mój blok jes może z 10 miejsc na parkingu, a w 4 klatkach co drugi ma samochód. Wkoło wszystko zawsze pozajmowane, i nie winie straży miejskiej tylko osoby odpowiadające za taki parking jaki jest. a wokoło trawnik który by zmieścił samochody z połowy osiedla. Nie można tego przebudować ?! I jeszcze może powiecie że wy nigdy nie parkowaliście w miejscu niedozwolonym, bo w to nikt nie uwierzy. A co do straży to niech zajmą się swoimi obowiązkami a nie udają policje. Tyle w temacie. To jest tylko moje zdanie.
|
|
ty fazi i kuła to cwele ze od tych wiesniaków ze strazy czemu te pały sie chowaja za czym popadnie i tylko starsze babcie hu...je przepedzaja z rynku ktore nie maja za co zyc tacy oni dojzali rynek jest po to zeby chandlowac a nie przeganiac talk to the hand, because the face isn't listening to you
|
|
straz miejska to lenie- przegania tylko stare zasmarkane babki!!!!!!!! tylko na to ja stac!
|
|
internet nie jest anonimowy za wyzwiska i obelgi mozna wyladowac w sadzie ciekawe czy tez tam bedziecie mieli odwage tak sie wypowiadac jak tu
|
|
|
pewnie janusz ci dał ten mandat taki lekko napakowany łyso- blond ****. szmaty, na komendzie wśród swoich kozaki a na cywilu spotkałam z kolegami to łby spuszczają ;/
|
|
dzisiaj na Starym Rynku po godzinie 19 leżał jeden z żuli pod klonem i to odziwo pod samą kamerą, nie wiem czy operator monitoringu nie widział, czy nie chciał widzieć,że ten gościu sobie smacznie drzemie. Czekałem tak z 15 min czy się któraś ze służ zjawi i co?? cisza, widocznie panowie strażnicy byli zajęci fotoradarem, policja nie ma czasu na głupoty i jak Tu ma być porządek w Łomży, a ten łyso-blond **** podobno kawał mendy, w końcu ktoś mu przykruci nadgorliwość, wiadomo młody musi się wykazać
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |