Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Atak na Gracjana |
Gracjan ma teraz gorsze dni. Najpierw uciekł przed nim menadżer, potem poodwoływane zostały jego błazenady (czyt. występy) a teraz został poniżony przez przechodnia. Gracjan idąc dziś (11.06) ulicami Krakowa w swym dziecięcym stroju napotkał na drodze łysego mężczyzne w wieku ok. 25 lat. Przechodzień *nazwał go "pedałem"* oraz *rzucił kamieniem.* Gracjan uciekając do pobliskiego sklepu z obawy przed pobiciem usłyszał jeszcze więcej nieprzyjemnych epitetów w swoją stronę. Nikt nie zareagował, każdy się z niego śmiał. Uważam, że wzorowy obywatel, który podjął się owej inicjatywy powinien zostać nagrodzony, co Wy na to?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Atak na Gracjana |
|
gotcha! :D _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Legendarny gdzie się podziałeś? Myślałeś że Ty jesteś anonimowy? A jednak! Niby 70 tyś ludzi ale znaleźć się da. Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
pierw rzetelny teraz legendarny hehe pApUsIa
|
|
jaki gówniarz! hahah wez chłopie zmień twarz bo ta to jakiś żart hahaha ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Morda pasztecie Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Oj chłopaku nie pogrążaj jeszcze bardziej swojej sytuacji. Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
zaraz będziesz miał komucha
|
|
Autor: Legendarny_Obywatel (---.lomza.vectranet.pl) Data: 14-06-10 13:11 Morda pasztecie jak śmiesz z taką mordą mówić tak do kogokolwiek hahahaha ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
uorzejmie trosze o nie potrzywanie sie pod moje nazwisko oraz zaprzestanie wysylanie grozb i tym podobnych osobiscie nie wiem kim jest Legendarny obywatel ale nie pozwole by ktos obrazal innych i kryl sie pod moim imieniem i nazwiskiem
|
|
|
Jeżeli to nie Ty to oczywiście przepraszam za pomyłkę i zwracam honor:) A na każdego przyjdzie czas i pora:) Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
nie koryt1991@gmail.com to nie moj email ale uprzejmie prosze zainteresowane osoby o pomoc w zlikwidowaniu szkodnika .osobiscie domyslam kim jest owa osoba poniewarz to juz nie 1 raz ale poprzednim razem puszczalem to w nie pamienc poniewarz uwazam ze na dzieci nie ma co nerwow se psuc ale to juz zA WIELE
|
|
a to ja w takim razie cofam słowa!! bo ja chciałam tylko ublizyc temu debilowi, nikomu innemu. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Ludzie szymek19916 i Legendarny_Obywatel to jedna i ta sama osoba, z daleka widać, że legendarny się przestraszył, założył nowe konto, dla niepoznaki zaczął robić błedy ortograficzne i próbuje się usprawiedliwiać, zresztą Korytkowiak chwalił się mojemu koledze, że robi dymy na 4łomża. To jest jeden wielki gnój. PS. Ty Korytkowska pało, nie myśl, że w internecie jesteś anonimowy!
|
|
Ludzie, przecież Wam tłumaczyłem, że nie nazywam się Szymon Korytkowski, zresztą kolega szymek wszystko wyjaśnił.
|
|
Zamknij morde Korytkowiak, jak będę przechodził obok wąskiej czy gdzie ty tam mieszkasz to zrobie ci z mordy kebab.
|
|
hahahaha to zwierzak jest rzetelnym obywatelem??
|
|
Proszę zamknąć ryje i nie hejtować mojego majestatu. Dzisiaj prezentuję plakat mojej kampanii wyborczej:
|
|
|
piszcie tak dalej i tak wiem ze to ty serdel sie po demnie podszywasz i sie nie wykrecisz a to ze powiedzialem wszystko kenciakowi to jeszcze upewnilo mnie ze to ty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |