Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chce ktoś psa? Błąka się szczeniak.... |
Sympatyczny, strasznie przestraszony piesek. Niewielki (sięga łbem łydki), chudziutki, żóltawo-beżowy. Widać, że ktoś go skrzywdził. Został przez kogoś przygarnięty, a potem odrzucony. Błąka się teraz po Piątnicy. Może ktoś go przygarnie? Ja mam już dwa psiaki na podwórku, trzeciego nie podołam... wiadomość na e-mail: mojmail77@o2.pl :: die Zeitgeist ::
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chce ktoś psa? Błąka się szczeniak.... |
Zagineła suczka - kundelek. Szczeniaczek 9 - miesięczny. Maść złota biszkopt. Suczka podobna do golden retrivera. Bardzo zależy na odnalezieniu. telefon: 502957833 e-mail: emila17021991@o2.pl ogłoszenie dodane 2010-06-10
|
|
uspij go!
|
|
sama sie uspij suko. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=278340&t=278340 - bardzo mi zależy na jej odnalezieniu. Ktokolwiek widział moją biszkoptową labradorkę, lub wie, gdzie teraz jest, proszony o kontakt.
|
|
siedzi u mnie na kolanach
|
|
arabski napisał(a): > siedzi u mnie na kolanach moze Ci nasikal i teraz smierdzisz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |