sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak Waszym zdaniem zachowaliby się Czeczeni?

Wyobraźmy sobie powódź w Łomży. Czy Czeczeni pomagaliby nam układać worki, wspieraliby nas, dzielili się sprawiedliwie z nami żywnością, czy może przechwyciliby całą pomoc dla siebie? Całymi watahami plądrowali domy i gwałcili napotkane nastolatki? Czy moglibyśmy liczyć na pomoc uzbrojonych Czeczenów czy też raczej oni trzymaliby się tylko w swoim towarzystwie?

Czy może politycznie popaprani idioci, broniący tutaj agresywnych pasożytów mogliby liczyć na jakieś "fory" czy Czeczeni przyjęliby ich do swojego grona?

Pytam w kontekście tego:

http://www.polskieradio.pl/wiadomosci/swiat/artykul167249.html

Co by było w obliczu klęski - gdy liczyłąby się tylko siła fizyczna, umiejętność posługiwania się nożem, umiejętność zabijania, wygrywaliby ci co umieliby zjednoczyć się w jednym gangu?

Jaką szansę miałyby polskie gangi - ciągle się kłócące, złożone z sabotażystów (chcących przejść na stronę Czeczenów)? Czy Polacy daliby radę pokonać silnie zjednoczony gang złozony z 500 Czeczenów? Czy Czeczeni nienawidzący ateistów, Chrześcijan i Polaków, nie mający skrupułów , potrafiący zabijać byliby naszymi przyjaciółmi?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak Waszym zdaniem zachowaliby się Czeczeni?

Nie chce mi sie czytac tego ale kolejny banal.
Nie masz nic innego do roboty tylko pisac tyle

To ja w takim wypadku wolę już być Czeczenem.

Protagoras - bo jak chcesz to ja dam na flaszkę dla tych dwóch,trzech,tych,obcokrajowców co chodzą po naszych ulicach,ja tylko zapukam a oni wejdą...i jeszcze Ty sadzisz

Chlopie wez odstaw troche internet, wyjdz do ludzi bo ci naprawde totalnie odwala.... Zgwalcili cie czy co ze masz takie leki?

prezes - dzięki za wiele wnoszący komentarz. Widać, że znalazłeś chwilkę w swoim napiętym rozkładzie dnia, żeby podzielić się z nami swoją mądrością.

spedemon - oj tę flaszeczkę to chyba sam opróżniłeś.

Protagoras chyba trochę przesadziłeś w tym apokaliptycznym opisie, który jest bardzo stronniczy swoją drogą.

Agresja rodzi agresję - trochę to wyświechtane, ale chyba i prawdziwe. Czy kiedy starsze towarzystwo na podwórku cię zaczepiało, albo ktoś robił krzywdę nie chciałeś oddać? Tak samo z Czeczenami, jeśli cały czas słyszą "won", "czarnuchy", "pasożyty" itp. jest to dla mnie zrozumiałe, że chcą odwetu. Tak jak i my walczyliśmy o swoje np. pod zaborami.

Mieszkam w Łomży, żyję w Łomży, chodzę ulicami i wielokrotnie mijałem Czeczenów, w grupach czy nie krzywdy mi nie zrobili, zagrożenia nie czułem. Może mam szczęście, nie wiem. Nie dają mi żadnego powodu do nienawiści, czemu mam więc ich nienawidzić?

A co do artykułu - to nie wiadomo nic o Romach, poza tym że byli głodni. Jaka była ich sytuacja przed powodzią, czy dostali pomoc, co stracili po zalaniu ? Nie ma wielu informacji które są istotne przy podjęciu oceny.

Protagoras - zaraz zobaczysz komucha jak tam na tego tych auuuu jak to się nazywa naaaaa piłsudskiego zaraz bedzie komuch....Ty biznesmenku.Piniądze nie wszystko piniądze nie wszystko...

Protagoras - szkoda Twojego pisania. Ci ludzie na forum są zbyt głupi i krótkowzroczni by przewidzieć następstwa obecności coraz to większej ilości czeczeństwa w Łomży.

"Czy może politycznie popaprani idioci, broniący tutaj agresywnych pasożytów mogliby liczyć na jakieś "fory" czy Czeczeni przyjęliby ich do swojego grona?"

"Co by było w obliczu klęski - gdy liczyłąby się tylko siła fizyczna, umiejętność posługiwania się nożem, umiejętność zabijania, wygrywaliby ci co umieliby zjednoczyć się w jednym gangu?"

"Jaką szansę miałyby polskie gangi - ciągle się kłócące, złożone z sabotażystów (chcących przejść na stronę Czeczenów)? Czy Polacy daliby radę pokonać silnie zjednoczony gang złozony z 500 Czeczenów? Czy Czeczeni nienawidzący ateistów, Chrześcijan i Polaków, nie mający skrupułów , potrafiący zabijać byliby naszymi przyjaciółmi?"

Gdzie jest Moderator?

Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny (Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553, z późn. zm.):
Art. 256.
Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Póki co, jak podaje współczesna, składają wnioski o 50 mieszkań!

melośmiacz - nic nie wiadomo o Cyganach? To chyba tylko ty nic o nich nie wiesz. Mają opinią niezmienną od wieków.

Nikogo nie nienawidzę - próbuję przewidzieć jak wyglądałaby taka apokalipsa w Łomży.

Myślę, że jest odwrotnie - to Polacy przez tyle lat byli zaczepiani, przez tyle lat musieli pracować na pasożytów. Przez tyle czasu zapierdalają w Biedronce za 800 zł a widzą, że agresywne pasożyty zgarniają 4000 zł miesięcznie. Wreszcie się Polacy wku..ili i chcą nieco sprawiedliwości.

Stop - art 3433 KK : "kto gwałci dzieci podlega karze śmierci" - powinni cię zamknąć.

Protagoras napisał :
Autor: Protagoras (---.elpos.net)
Data: 12-06-10 21:46

Stop - art 3433 KK : "kto gwałci dzieci podlega karze śmierci" - powinni cię zamknąć.

Zatem moje pytanie - co u siostry :D? hehe

Ty! Małgosiaaa!

A skąd mam wiedzieć co u twojej siostry? Dziś akurat u kogoś innego siedzi w łóżku.

mylisz adresy :) nie jesteś u siebie w domu , poza tym widziałem jak witałeś się dziś na ul Bema z dwoma Czeczenami , którzy przyjechali zieloną skodą favorit :)

Ty! Małgosiaaa!

czytam temat - bełkot
post poniżej
<b>Nie chce mi sie czytac tego ale kolejny banal.
Nie masz nic innego do roboty tylko pisac tyle</b>

przeczytałem treść- zgadzam się z prezes504

http://demotywatory.pl/1725956/Oby-te-slowa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org