Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DRUKARKA- POMOCY!!!!!!!!!!!! |
kupilam drukarke HP-Deskjet F2400 zainstalowalam z plytki wszystko tak jak nalezy, niby drukarka jest juz zainstalowana, ale nie chce drukowac, strona testowa wydrukowala mi sie od razu po podlaczeniu do pradu. Jak chce cos wydrukowac to komputer przesyla te dokumenty do drukarki, ale nie drukuje. dodam tylko ze drukarka normalnie robi xero, skanuje ale nie chce drukowac, co sie dzieje , pomozcie drodzy internauci.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DRUKARKA- POMOCY!!!!!!!!!!!! |
Ja również miałam podobny problem z kupioną drukarką F 2280, kopiowała ale nie chciała drukować, więc odwiozłam ją do sklepu i dali mi drugą. Druga od razu pracowała dobrze i pracuje do tej pory.
|
|
dzieki debi40 jak chyba tez tak zrobie bo juz nie mam sil kombinowac a co powiedzieli ci na ten temat w sklepie?
|
|
|
Uruchomiłaś wydruk strony testowej z drukarki czy z komputera ? Spróbuj wejść do panelu sterowania/drukarki i faksy i zaznaczyć tam twoją nową drukarkę jako główną. Nie mam drukarki żeby sprawdzić ale chyba prawym przyciskiem myszy rozwijasz menu i tam powinno być ustaw jako główną czy jakoś tam :)
|
|
właśnie domyślna a nie główna
|
|
strona testowa z drukarki
|
|
Bardzo miły pan , powiedział mi że wymieni mi na drugą tylko muszę poczekać z kilka dni aż przyjdą nowe, bo ta którą kupiłam była ostatnia. Poczekałam i dostałam drugą, która od początku działała prawidłowo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |