Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Coś dziwnego ! |
Wczoraj w godzinach 23-24 wzdłuż ulicy Piłsudskiego od strony Małachowskiego przemknął jakiś pojazd(jechał z dołu od al.Legionów) -zwróciło to moją uwagę ponieważ "te coś" było bardzo małe mniejsze od samochodu restauracji "Sofra" i jedna połowa była w światełkach niebieskich a druga w czerwonych.Przejechało bardzo szybko więc dokladnie nie mogłam zauważyć co to mogło być.Widział ktoś to jeszcze? BEZ GŁUPICH KOMENTARZY!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Coś dziwnego ! |
To mój stary h0jowe forum
|
|
to ja rowerem bez pedałów
|
|
smart
|
|
nie jest dobrze....zmien dilera. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Marna reklama :-) Pewnie Ci dziwi że zainwestowałes w jakies gówno i nikt o tym nie mówi na miescie i na forum to opisuje to "coś" :D hahahaa
|
|
Chyba żartujesz motoon ja naprawdę to wieczorem widziałam żeby to nie było dziwne bym was nie pytała co to takiego
|
|
ufo,ufoki wczoraj wpadli do mnie na browara. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
to ja wyruszylam na wieczorny jogging w moich nowych za-je-biś-cie odblaskowych butach. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
to ja wyjechalem swoim polonezem po liftingu na miasto
|
|
przeciez amigo22 to ta głupia maja olkowicz co ciągle linki wklejała by zarobic, zajrzyjcie w jej profil:)
|
|
a kto to maja olkowicz?
|
|
PAJAC CO MA WIATRAK DO PIERNIKA A PO DRUGIE MAJA OLKOWICZ NIE WKLEJAŁA ŻADNYCH LINKÓW KAPUT?????????
|
|
Piernik do wiatraka ma to że piernik zawdzięcza mu życie ;]
|
|
Masz i podziwiaj prawdopodobnie to ona.... http://www.youtube.com/watch?v=ynuF4gCBVvk&feature=related Tu jezdzi tego bardzo duzo.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
a moze to bylo to - o ile kogos stac http://www.youtube.com/watch?v=kb3THwZjnHY
|
|
Paintball
|