Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
polski=>angielski |
Czy za pomocą internetu uda mi się dobrze przetłumaczyć tekst z polskiego na angielski?Proszę o odpowiedź.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: polski=>angielski |
a sprawdzić sam nie możesz?
|
|
nie sadze.
|
|
:))))))))))))))))))))))))))))
|
|
Mój podpis wiele pomoże... Ps. Tłumacz google jest naj. na świecie... ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
Podaj tekst a ja go spróbuję przetłumaczyć... ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
Do Tarczyn:Mogę sprawdzić tylko nie wiem czy to będzie przetłumaczone poprawnie.Nie wiem czy tłumacz w gogle przetłumaczając tekst przetłumaczy dobrze ze wzdlędu na gramatykę i pisownię
|
|
zaufaj, nie lekaj sie oddaj ta prace w dobre rece gogle
|
|
<amigo> Tłumacz google jest dobry, ale tylko do okazjonalnych, bardzo krótkich tekstów. Ma poza tym kłopoty natury gramatycznej - z reguły żle tłumacz czas gramatyczny - jak sam wiesz, w jęz. ang. jest zupełnie inna ilość czasów niż w jęz. pol. ! Nie przetłumaczy również poprawnie idiomów.
|
|
A długi lub jakiś skomplikowany ten tekst ?
|
|
Ogólnie zapytałam czy dobrze tłumaczy
|
|
lepiej nie polegaj na nim w 100%
|
|
mozesz potem wkleic tlumaczenie to ocenimy
|
|
Przetłumaczysz owszem tylko nie będzie brał pod uwagę czasu, w którym dany tekst jest napisany.
|
|
http://demotywatory.pl/1712477/Tlumacz-Google wiec na google translator bym nie polegala ;p ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |